detector.media
07.08.2008 09:42
НТКУ веде переговори з «Поверхностью» про купівлю другої ліцензії на показ Ліги чемпіонів
Національна телекомпанія України може придбати другу ліцензію на трансляцію футбольних матчів Ліги Чемпіонів сезону 2008/2009. Про це «Телекритиці» стало відомо з власних джерел. 
 
Віце-президент Національної телекомпанії Михайло Кобля повідомив «ТК», що на сьогодні угода з «Поверхностью» ще не підписана. «Усе ще перебуває на стадії переговорів. У нас є деякі  технічні труднощі, пов’язані з бюджетним фінансуванням, тому що у нас фактично відсутні фінансові ліміти. Ми  згідно з бюджетним кодексом не маємо право підписувати фінансові зобов’язання. Тому ми намагаємось це узгодити», - сказав він. Між ж тим джерела «ТК» повідомляють, що державний телеканал пропонує правовласнику знизити ціну приблизно на 40%.
 
Як уже повідомляла «ТК», 2 червня 2008 року ТРК «Україна» та НВО «Поверхность», офіційний правовласник на трансляції  матчів Ліги Чемпіонів УЄФА в Україні, підписали угоду  щодо показу матчів Ліги Чемпіонів сезону 2008/2009.  ТРК «Україна» отримала субліцензію на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів по середах. У разі, якщо футбольний клуб «Шахтар» вийде у груповий раунд, телеканал покаже всі матчі за участю цієї команди.  
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY