detector.media
06.08.2008 12:01
На 5-му каналі готують щотижневу 20-хвилинну програму соціальних розслідувань
Як стало відомо «Детектор медіа» з власних джерел, на 5-му каналі у новому сезоні виходитиме 20-хвилинна щотижнева програма соціальних розслідувань із Христиною Бондаренко. Нагадаємо, в інтерв’ю сайту «Дуся» Христина Бондаренко обмовилася, що працює над новим проектом. «Це теж соціалка, як і “Проти всіх”. Проект дуже епатажний. І боюся, що знову буде не у форматі 5-го каналу», – зазначила вона. 
 
Назву нової програми ще не затверджено, у редакційній документації вона проходить як «Проти всіх», проте в ефір вийде під абсолютно іншим ім’ям, яке автори тримають у таємниці. За формою проект близький до «Російських сенсацій», однак за змістом відрізнятиметься. 
 
Програма складатиметься з трьох 5-хвилинних новел, які розкривають певну соціальну тенденцію. Третя новела є своєрідним гепі-ендом, спрямованим на те, аби глядач залишився із гарним настроєм. В основі концепції – максимальний вплив на емоції глядача. «Якщо потрібна мати, яка плаче, 30 днів як втративши сина, то вона буде в кадрі. Але це не буде смакуватися. Можна сказати, що це епатажні соціальні розслідування на межі фолу», – описує джерело «ТК» нову програму. 
 
Між новелами будуть зв’язки-«екшни», де в кадрі з’являтиметься Христина Бондаренко. Наприклад, у зв’язці ведуча зводить разом мати й дочку, які судяться й не бачилися кілька років, історію яких оповідали в сюжеті. Христина, так само, як у ток-шоу «Проти всіх», провокує героїнь. Ці зв’язки зніматимуть не у студії, а в польових умовах. Проект має викликати враження, ніби сама Христина оповідає всі три історії, хоча насправді їх готують сценаристи-журналісти, які не з’являються в кадрі. Як наголошують джерела «ТК», у проекті знімають лише справжніх людей, а до інсценування та залучення акторів не вдаватимуться.  
 
За інформацією джерел «ТК», на нову програму 5 канал виділив значно менший бюджет, ніж був у «Проти всіх» (година запису ток-шоу коштувала каналу 5 тис. доларів, а кожна програма записувалася щонайменше 4 години). Тому команда проекту невелика – лише четверо журналістів: Христина Бондаренко, двоє сценаристів і керівник проекту Ірина Комлик. На етапі підготовки перших випусків програми команда залишилася без старт-продюсера: як повідомляла «Дуся», Дарка Чепак перейшла до продакшну Савіка Шустера. Також до виробництва проекту залучено режисера, за інформацією «ТК» – іноземця.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY