Головний редактор сайту «Ингушетия.ру» покинула Росію

6 Серпня 2008
25884
6 Серпня 2008
10:11

Головний редактор сайту «Ингушетия.ру» покинула Росію

25884
Головний редактор сайту «Ингушетия.ру» покинула Росію
Головний редактор сайту «Ингушетия.ру» Роза Мальсагова покинула Росію та має намір просити політичного притулку в одній із європейських країн. Про це повідомляє Lenta.Ru із посиланням на адвоката сайту Калоя Ахільгова.
 
Інформацію про від’їзд Мальсагової до Європи, оприлюднену сайтом «Ингушетия.ру», підтвердив представник інгушської опозиції. За його словами, причиною такого рішення є кримінальне переслідування Мальсагової за публікацію на сайті начебто екстремістських матеріалів. У Росії проти Мальсагової порушено кілька кримінальних справ.
 
Головний редактор опозиційного сайту виїхала разом із трьома неповнолітніми дітьми. Точне місце її перебування невідоме.
 
Нагадаємо, 6 червня Кунцевський суд Москви виніс рішення про припинення діяльності сайту «Ингушетия.ру». Однак сайт працює далі, оскільки розміщений на американських серверах. Російським Інтернет-провайдерам було наказано заблокувати доступ до сайту.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду