detector.media
02.08.2008 09:24
За фактом захоплення Інституту реклами порушено кримінальну справу
Подільське районне управління головного управління Міністерства внутрішніх справ України порушило кримінальну справу за статтею 296 частина 2 Кримінального Кодексу України за фактом захоплення приміщення Інституту реклами. Про це «ТК» повідомив проректор цього навчального закладу Сергій Ліфінцев.
 
Нагадаємо, 15 липня невідомі люди захопили будівлю Інституту реклами на вулиці Кожум’яцькій на Подолі.  Ці події є продовженням конфлікту навколо приміщення, що триває з 2007 року між адміністрацією Інституту реклами та підприємством «Київміськбуд-1». За словами пана Ліфінцева, невідомі й далі утримують приміщення і не допускають туди працівників інституту, а також розпочали ремонтні роботи у тій частині будинку, яку орендує Інститут.
 
Керівництво інституту чекає на розгляд скарги у Верховному Суді, а також подало позов до Подільського районного суду щодо незаконного утримання майна, яке належить навчальному закладу. Приймальна комісія інституту працює за адресою бульвар Перова, 14-а. «Детектор медіа» неодноразово намагалась отримати коментарі від представників підприємства, яке претендує на приміщення Інституту реклами, але поки що марно.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY