detector.media
01.08.2008 15:36
«Інтер+» хоче купити в «Закритої зони» програми, які вже купив «1+1 International»
Цикл документальних фільмів «Відкрита зона» виробництва продюсерського центру «Закрита Зона» виходитиме на «1+1 International». Про це «Детектор медіа» повідомила генеральний продюсер компанії Наталія Фіцич.
 
За її словами, між каналом і продакшном укладено угоду про придбання 70 випусків програми, які вже виходили в ефірі 5 каналу та Першого національного.
 
«Повторний продаж проектів – досить вигідна справа, - каже Наталія Фіцич. – Просто в українському телебаченні він не дуже розвинений. Цим дуже часто користується російське телебачення: там документальні програми проходять прем'єрний показ, відбивають гроші, вкладені у виробництво програми, а потім права на їх показ продають в Україну».
 
Тим часом, за словами Наталії, програмами, які вже придбав «1+1», цікавиться і група «Інтер», яка має намір показувати їх в ефірі супутникового міжнародного телеканалу «Інтер +».
 
«Річ у тому, що «1+1» ми продали не виключні права, а права на повторний показ. І можемо продати такі ж права «Інтеру». Зараз ми в процесі переговорів, і підписання угоди залежить від ціни, яку готовий запропонувати «Інтер», - каже Наталія Фіцич. Вона пояснює такий інтерес каналів до продукції «Закритої Зони» тим, що в Україні «не так багато каналів і продакшн-студій, які роблять подібні речі».
 
Нові випуски «Відкритої зони» надалі виходитимуть в ефірі Першого національного. За словами Наталії Фіцич, із Національною телекомпанією України вже підписана довгострокова угода.
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY