Програму «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» на Новому закрито

31 Липня 2008
14424
31 Липня 2008
16:52

Програму «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» на Новому закрито

14424
Програму «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» на Новому закрито
Новий канал не продовжуватиме показ програми «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» виробництва компанії Star Media Entertainment. Цю інформацію «ТК» підтвердив ведучий проекту Сергій Притула.
 
 Нагадаємо, «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» - адаптація американського формату Are You Smarter Than A 5-Grader? каналу Fox, - почала виходити на Новому каналі у січні 2008 року. Виробництвом програми займалась Star Media Entertainment – компанія, що входить до групи компаній «Стар Медіа».
 
«Я спілкувався у червні з керівництвом «Стар медіа», запитав, чи будуть зйомки програми на серпень чи на вересень. Через деякий час мені зателефонували і сказали, що у липні-серпні йтимуть повтори, і все, - сказав Сергій Притула.  - Програма відбулась. Вона пережила більш чи менш помітну появу на каналі, і ми віримо, що у планах каналу на наступний сезон є якісь інші проекти чи інші формати, які можуть її замінити. Коли мене запитують чому проект перестав існувати, я пояснюю це жартом – «П’ятикласники виросли і перейшли у шостий клас».
 
 У прес-службі Нового каналу «ТК» повідомили, що припинення випуску проекту у новому сезоні - цілком нормальна практика, а восени на каналі буде багато проектів власного виробництва: «У нас є цікавіші проекти на це місце», - сказала прес-секретар каналу Ольга Балабан. Однак, які саме проекти вийдуть замість «Чи розумніший ти за п’ятикласника?», поки що не відомо, оскільки ще не затвердження сітка мовлення каналу на новий сезон.
 
  «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14424
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Катерина
5742 дн. тому
Глядач, я згідна, що моральний образ ведучого - мяко кажучи кульгає, при чому на обидві ноги. Але категорично говорити про те, що проект НІХТО більше ОДНОГО разу не дивився також мяко кажучи некоректно. І я і мої деякі родичі та знайомі постійно дивилися цю передачу. Звичайно, що були певні недоліки, але принаймні це набагато краще тієї купи телевізійного лайна, що заповнила телепростір, у тому числі і те, у якому по вечорах бере участь пан Притула
Глядач
5745 дн. тому
Програма (оригінал) дійсно гарна, а от уркаїнський ведучий - лайно! Не може людина удень вчити дітей наукам, а ввечері матюкам. Та й вчитель з Притули, прямо скажем, ніякий. Попрацювала б "Стар медіа" над образом, можливо, все було б набагато краще. А так проект більше одного разу не дивився ніхто.
Марія, Валетина
5746 дн. тому
Ну от і все. "Новий канал" ми дивились лише один раз на тиждень: в неділю, спочатку о 18.00, а потім о 15.00. Але чергова спроба показу більш-менш інтелектуального шоу знов потерпіла крах на теренах нашого зарекламованого, заангажованого і аморального телепростору. Дуже шкода. Що ж продовжуйте годувати людей "чорнухою", "порнухою", низькопробним милом, а я в цьому участі не братиму.
ya
5746 дн. тому
єдина нормальна програма, яку можна було дивитись на українському телебаченні... якщо на Новому думають, що Ексклюзив і т.д. - цікавіші проекти, дуже помиляються.
Mag
5747 дн. тому
А програма хороша була... шкода... І "Сніданок" на плюсах закрили, і Новинар, і цю програму... шось не хороша тенденція.
я
5747 дн. тому
классная программа. может у кого мозгов хватит ее перекупить?
fan
5747 дн. тому
гарна була програма. шкода.
5747 дн. тому
прикольная прога,правда меня не перло шо она шла в 15 часов,в 18 было лучше
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду