detector.media
31.07.2008 16:52
Програму «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» на Новому закрито
Новий канал не продовжуватиме показ програми «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» виробництва компанії Star Media Entertainment. Цю інформацію «ТК» підтвердив ведучий проекту Сергій Притула.
 
 Нагадаємо, «Чи розумніший ти за п’ятикласника?» - адаптація американського формату Are You Smarter Than A 5-Grader? каналу Fox, - почала виходити на Новому каналі у січні 2008 року. Виробництвом програми займалась Star Media Entertainment – компанія, що входить до групи компаній «Стар Медіа».
 
«Я спілкувався у червні з керівництвом «Стар медіа», запитав, чи будуть зйомки програми на серпень чи на вересень. Через деякий час мені зателефонували і сказали, що у липні-серпні йтимуть повтори, і все, - сказав Сергій Притула.  - Програма відбулась. Вона пережила більш чи менш помітну появу на каналі, і ми віримо, що у планах каналу на наступний сезон є якісь інші проекти чи інші формати, які можуть її замінити. Коли мене запитують чому проект перестав існувати, я пояснюю це жартом – «П’ятикласники виросли і перейшли у шостий клас».
 
 У прес-службі Нового каналу «ТК» повідомили, що припинення випуску проекту у новому сезоні - цілком нормальна практика, а восени на каналі буде багато проектів власного виробництва: «У нас є цікавіші проекти на це місце», - сказала прес-секретар каналу Ольга Балабан. Однак, які саме проекти вийдуть замість «Чи розумніший ти за п’ятикласника?», поки що не відомо, оскільки ще не затвердження сітка мовлення каналу на новий сезон.
 
  «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY