detector.media
30.07.2008 14:06
Ганну Гомонай у «Подробностях» замінить Ірина Юсупова, а Руслана Сенічкіна в «Подробицях тижня» - Андрій Данилевич
З 11 серпня інформаційну програму «Подробности» на телеканалі «Інтер» замість Ганни Гомонай вестиме Ірина Юсупова, яка донедавна була власним кореспондентом каналу в Росії. Про це «Детектор медіа» повідомило достовірне джерело на телеканалі, яке побажало залишитись неназваним.
 

Як раніше повідомляв сайт «Дуся», Ганна Гомонай разом із своїм чоловіком, народним депутатом Андрієм Віталійовичем Шевченком, вирушить до Сполучених Штатів Америки, де стане вільною слухачкою Єльського університету. «Планую засвоїти все найкраще, що зараз є на американському телебаченні, і подивитись, як вони висвітлюватимуть президентські вибори, заплановані на листопад, - цитує прес-служба Ганну Гомонай. – А також хочу вдосконалити свою англійську». Перебування подружжя у США триватиме кілька місяців, після чого, за інформацією «ТК», Ганна планує повернутись  на «Інтер».
 
Також джерело повідомляє про те, що з 10 серпня підсумковий тижневик «Подробиці тижня» замість Руслана Сенічкіна вестиме Андрій Данілевич, який зараз є ведучим програми «Новини» на «Інтері». Руслан Сенічкін залишиться ведучим програми «Подробности». Також, як повідомляє «Медіабізнес» із посиланням на прес-службу каналу, буде змінено концепцію програми, оформлення студії та стиль подання новин.
 

 

ОНОВЛЕНО 31.07. В офіційному прес-релізі прес-служба телеканалу підтвердила інформацію про заміну Ганни Гомонай на Ірину Юсупову та Руслана Сенічкіна на Андрія Данілевича.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY