У новому сезоні СТБ покаже російський серіал «Я лікую» та «один із найпопулярніших серіалів Америки»

29 Липня 2008
16017
29 Липня 2008
16:20

У новому сезоні СТБ покаже російський серіал «Я лікую» та «один із найпопулярніших серіалів Америки»

16017
У новому сезоні СТБ покаже російський серіал «Я лікую» та «один із найпопулярніших серіалів Америки»
У новому сезоні канал СТБ покаже російський телесеріал «Я лікую» виробництва «Констант фільм». Про це «ТК» повідомила піар-менеджер СТБ Кіра Іванова.
 
Серіал розповідатиме про будні студентів четвертого курсу медичного факультету і їх практику у хірургічному відділенні. Нагадаємо, раніше на СТБ вже виходив серіал із медичної тематики «Лікарська таємниця».
 
Генеральні продюсери серіалу – Олександр Роднянський і В’ячеслав Муругов, режисер-постановник Ольга Перуновська. Головні ролі у фільмі зіграли Владислав Галкін, Марія Горбань, Володимир Стеклов, Олена Яковлєва, Костянтин Дзямко, Ігор Шмаров та інші. З 21 квітня серіал виходить на каналі СТС. В якому слоті має вийти серіал, поки не відом.
 
Окрім цього, за словами Кіри Іванової, СТБ придбав три сезони «одного з найпопулярніших серіалів Америки». Який саме серіал це буде, поки не розголошується. «Це буде бомба», – зазначила у коментарях «ТК» піар-менеджер каналу.
 
Ми вже повідомляли про інші проекти нового сезону каналу СТБ. Зокрема, з середини вересня вийде в ефір «Танцюють усі», а з жовтня почнеться третій сезон «Битви екстрасенсів. За межами можливого» (на сьогодні вже знято дві програми із дев’яти запланованих). Окрім цього, телеканал продовжить трансляцію золотої колекції «Мосфільму», документальних фільмів із циклу «Невідома версія», проектів «Зіркового життя», «Моя правда», «В пошуках істини», «Неймовірні історії кохання».
 
«У програмі За вікнами з'явиться новий ведучий. Також може змінитися один із ведучих “Званої вечері”, але в обох випадках остаточного рішення про зміни ще не прийнято», – повідомила Кіра Іванова. Вона також зауважила, що виробництво серіалів за сценаріями у жанрі TV-movies, придбаними раніше, наразі відстрочено.
 
Віталіна Ковальчук, для «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду