СМЕ оголосила про придбання болгарських телеканалів TV2 та Ring TV

29 Липня 2008
9884
29 Липня 2008
15:32

СМЕ оголосила про придбання болгарських телеканалів TV2 та Ring TV

9884
СМЕ оголосила про придбання болгарських телеканалів TV2 та Ring TV
Central European Media Enterprises – компанія, яка контролює в Україні телекомпанії «Студія 1+1» та «Гравіс», оголосила про те, що придбала від Top Tone Media Holdings Limited 80% власності у двох болгарських телекомпаніях – TV2 та Ring TV. Про це ідеться в прес-релізі компанії СМЕ. Приблизна сума угоди, яка має бути остаточно завершена за два тижні, становитиме US$172 мільйонів.
 
TV2 є національним ефірним мережевим каналом, запущеним у листопаді 2007 року, а Ring TV – спортивним кабельним мовником. Також повідомляється, що СМЕ підписує консультаційну угоду з Кразиміром Герговим (Krassimir Guergov), відомим болгарським медіаекспертом, який працюватиме над розвитком медіаактивів СМЕ в Болгарії.
 
«Наш вихід на болгарський ринок є першою за останні три роки “новою територією” СМЕ і демонструє життєздатність стратегії зростання нашої компанії», – так прокоментував угоду Майкл Гарін, генеральний директор компанії. Решта 20% власності каналів залишаться у Top Tone Media Holdings Limited. За умовою угоди, 14% із цих двадцяти СМЕ має право викупити через п’ять років після завершення транзакції.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9884
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ппц
5764 дн. тому
а вони і так їх там дивились. наприклад, програма Окна з Нагієвим йде там кожен день. http://tv2.bg/shows/28
erf
5764 дн. тому
Тепер і болгари дивитимуться новини для барбоса... ппц...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду