detector.media
29.07.2008 15:32
СМЕ оголосила про придбання болгарських телеканалів TV2 та Ring TV
Central European Media Enterprises – компанія, яка контролює в Україні телекомпанії «Студія 1+1» та «Гравіс», оголосила про те, що придбала від Top Tone Media Holdings Limited 80% власності у двох болгарських телекомпаніях – TV2 та Ring TV. Про це ідеться в прес-релізі компанії СМЕ. Приблизна сума угоди, яка має бути остаточно завершена за два тижні, становитиме US$172 мільйонів.
 
TV2 є національним ефірним мережевим каналом, запущеним у листопаді 2007 року, а Ring TV – спортивним кабельним мовником. Також повідомляється, що СМЕ підписує консультаційну угоду з Кразиміром Герговим (Krassimir Guergov), відомим болгарським медіаекспертом, який працюватиме над розвитком медіаактивів СМЕ в Болгарії.
 
«Наш вихід на болгарський ринок є першою за останні три роки “новою територією” СМЕ і демонструє життєздатність стратегії зростання нашої компанії», – так прокоментував угоду Майкл Гарін, генеральний директор компанії. Решта 20% власності каналів залишаться у Top Tone Media Holdings Limited. За умовою угоди, 14% із цих двадцяти СМЕ має право викупити через п’ять років після завершення транзакції.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY