У 2007 році «Экономические известия» втратили 8 млн. гривень

25 Червня 2008
20583
25 Червня 2008
09:00

У 2007 році «Экономические известия» втратили 8 млн. гривень

20583
У 2007 році «Экономические известия» втратили 8 млн. гривень

ЗАТ «Видавництво “Економічні відомості”» (видавець газети «Экономические известия») закінчило 2007-й фінансовий рік із чистим збитком 8 млн. гривень. Водночас попереднього року (2006) компанія заробила 2,38 млн. гривень чистого прибутку.

 

Щорічна фінансова звітність компанії була оприлюднена в загальнодоступній інформаційній базі даних Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку України.

 

Згідно з даними звіту, чистий дохід видавництва за минулий рік зріс на 2% і становить 3,17 млн. гривень. Валовий збиток становить 0,86 млн. гривень, у той час як попереднього року компанія мала валовий прибуток 0,18 млн. гривень.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду