Міноборони рекламуватиме службу в армії за контрактом в Інтернеті

24 Липня 2008
2718
24 Липня 2008
09:38

Міноборони рекламуватиме службу в армії за контрактом в Інтернеті

2718
Міноборони рекламуватиме службу в армії за контрактом в Інтернеті
Міністерство оборони має намір проводити рекламну кампанію з пропаганди служби в армії на контрактній основі в Інтернеті, повідомляють «Українські новини».
 
«Наступним кроком з активної пропаганди військової служби за контрактом стане використання можливостей реклами в мережі Інтернет. Уже найближчим часом робота інструкторів територіальних центрів комплектування обласних військових комісаріатів Південного оперативного командування буде активізована саме в цьому напрямку», - сказав начальник відділу призову й комплектування територіального управління Південного оперативного командування полковник Віктор Шевчук.
 
Міноборони зазначило, що на сьогодні майбутні військові-контрактники можуть одержати необхідну інформацію не тільки з газет чи журналів, але й від військових фахівців під час прямого ефіру на радіо й телебаченні.
 
Зі слів Шевчука, більшість інструкторів територіальних центрів комплектування знають основи рекламно-агітаційної роботи і є активними учасниками інформаційно-агітаційних заходів, які проходять у загальноосвітніх навчальних закладах. Шевчук зазначив, що вони також співпрацюють з фахівцями обласних і міських центрів зайнятості населення під час проведення ярмарків вакансій.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2718
Читайте також
02.07.2009 08:32
Вячеслав Головченко
, для «Детектор медіа»
7 117
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
VM
5774 дн. тому
Интересно, а не пробовало Минобороны добавить зарплату контрактникам. Мне, кажется это более эффектовно нежели реклама в интернете. Помнится, лет восемь тому наблюдал на киевском жд вокзале женщину с рекламной раскладушкой " Предлагаем офшорный бизнес". Вокруг бомжи, работяги-подженщики - самый покупатель офшорок!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду