Дмитро Кисельов очолить інформаційну службу ВГТРК

18 Липня 2008
17186
18 Липня 2008
14:18

Дмитро Кисельов очолить інформаційну службу ВГТРК

17186
Дмитро Кисельов очолить інформаційну службу ВГТРК
Автор і ведучий програми «Національний інтерес» на телеканалі «Росія» Дмитро Кисельов призначений заступником генерального директора ВГТРК і главою інформаційної служби холдингу. Про це повідомляє Lenta.ru із посиланням на  РИА Новости і прес-службу компанії.
 
Андрій Бистрицький, що очолював інформаційну службу раніше, залишиться заступником генерального директора й буде керувати всіма міжнародними телерадіопроектами компанії. «Маємо багато планів з розширення міжнародного мовлення, відповідно, хочемо, щоб цією частиною проектів холдингу займалася окрема людина», – йдеться в заяві прес-служби.
 
Як нагадує агентство, Дмитро Кисельов працював на іномовленні Держтелерадіо СРСР, вів програми на ГРТ, був головним редактором інформаційної служби українського телеканалу ICTV. У програмі «Національний інтерес» обговорюються різні питання російської й міжнародної політики.
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17186
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
русіван
5758 дн. тому
Що ж, в Українському ефірі господін Кісельов свого часу пройшов "випробування" на вірність своїй Великій і Неподільній Матері Росії. Наші "проковтнули" це великодержавницьке хамство",спрямоване, власне, пороти України. А тепер "вояжер" і "модератор" постав у всій своїй красі на вершині російської ідеології. А нам лишається запрости чергово вояжера з Москви. Може колись научать, дураків , любити і власну Вітчизну та цінувати самих себе?!
Andriy
5761 дн. тому
Не "віщальними проектами" а "мовними проектами"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду