Дмитро Кисельов знову проводить у Коктебелі джазовий фестивальICTV

13 Липня 2004
692
13 Липня 2004
14:29

Дмитро Кисельов знову проводить у Коктебелі джазовий фестивальICTV

692
Дмитро Кисельов знову проводить у Коктебелі джазовий фестивальICTV
З 15 по 18 липня Дмитро Кисельов знову запрошує на „Джаз-Коктебель”. Серед запрошених – відомі політики, письменники, дипломати, художники. Фестиваль разом з Дмитром Кисельовим проведе відома російська телеведуча Аріна Шарапова.

Минулого року керівник служби інформації ICTV Дмитро Кисельов провів у Коктебелі джаз-фестиваль, приурочивши його до 100-річчя Будинку Максиміліана Волошина. Тоді Дмитро пообіцяв, що докладе максимум зусиль для того, аби історія фестивалю була не менш успішною за його старт і джаз-фест у Коктебелі проводився щорічно.

„Це вже другий міжнародний фестиваль у сакральному для нашої спільної культури місці, біля Будинку Поета, – каже Дмитро Кисельов. – Чому саме джаз і чому саме зараз? Та тому, що коли б був живий Волошин, то він точно б прийшов до цієї музики – музики, що вільна ззовні, музики, яка несе свободу всім, хто її слухає”.

Цього разу у фестивалі візьмуть участь оркестри МВС Криму (Сімферополь) та Чорноморского флоту Росії (Севастополь), City Jazz (Київ), Томаш Шукальський (Польща), Night Groove (Київ), Лі Девісон (США), Джордж Хаслам (Англія), Григорій Неміровский (Німеччина), Олексій Фантаєв (Ізраїль), Володимир Соляник (Київ), Ігор Бутман (Москва), Motion Trio (Польща), Papina (Рига), Енвер Ізмайлов (Україна) — всього близько 100 учасників.

ICTV
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
692
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду