Канал «1+1» оновив свій сайт

18 Липня 2008
23785
18 Липня 2008
12:51

Канал «1+1» оновив свій сайт

23785
Канал «1+1» оновив свій сайт
«1+1» оновив свій корпоративний сайт 1plus1.ua. За словами керівника інтернет-проектів каналу Сергія Гапоченка, запуск нової версії сайту тривав 11 –14 липня. Нагадаємо, у лютому канал уже презентував свої плани щодо присутності в інтернеті.
 
Також він зауважив, що розробкою дизайну оновленого сайту займався бізнес-підрозділ «1+1», створений навесні минулого року. Роботу над візуальною частиною сайту веде креативний директор «Студії 1+1» Ольга Захарова. «Для нас дуже важливо витримувати єдиний візуальний образ бренду незалежно від типу медіа, тому контроль з боку креативного директора є обов’язковим. Безпосередньою реалізацією задачі займалися наші партнери зі студії genii.ua, з якими ми працювали і над дизайном новинного порталу», – зазначив Сергій Гапоченко (на фото).
 
Відтепер на сайті «1+1» змінено пріоритети подачі інформації, зокрема, творці нової версії розділили контент для глядачів та корпоративну інформацію про канал. Окрім цього, сайт постійно доповнюватиметься фото- та відеоматеріалами.
 
«При роботі над новим проектом ми майже не враховували досвід вітчизняних колег – на даний момент ми не бачимо жодного сильного представництва телеканалу в українській частині інтернету, – переконаний Сергій Гапоченко. – Ми зважали на досвід світових медійників – Fox, ABC, CBS, HBO та багатьох інших, включаючи наших колег по групі CME».
 
За словами пана Гапоченка, це лише перший етап реалізації «масштабного проекту» щодо присутності бренду «1+1» в інтернеті. Окрім цього, канал планує незабаром запустити онлайн-трансляції програм «1+1». «Звичайно, поки що ми не маємо можливості транслювати абсолютно всі наші програми, але значну їх кількість – ті, що є продуктом власного виробництва „1+1”, – можна буде побачити на сайті в прямому ефірі вже цієї осені», – зазначає керівник інтернет-проектів каналу. Надалі поступово створюватиметься відеоархів сайту. Також протягом року мають оновитися всі інтернет-портали каналу.
 
«На черзі – промо-сайти найважливіших шоу та програм „1+1”. В новому форматі ці ресурси не тільки нададуть глядачам додаткову можливість стати частиною великої сім’ї „1+1”, але й відкриють принципово нові горизонти співпраці зі спонсорами, – зауважує пан Гапоченко. – Починаючи з цього року, наша присутність в інтернеті буде тільки зростати як за рахунок нових проектів, так і за допомогою об’єднання їх із традиційним телебаченням».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23785
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Konovalov
5769 дн. тому
В данный момент лучший сайт в сегменте телеканалов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду