«1+1» презентував свої плани щодо експансії в Інтернет

2 Лютого 2008
21243
2 Лютого 2008
17:30

«1+1» презентував свої плани щодо експансії в Інтернет

21243
«1+1» презентував свої плани щодо експансії в Інтернет
Незабаром телеканал «1+1» планує збільшити свою присутність у всесвітній комп’ютерній мережі: оновити власні інтернет-портали й розпочати нові онлайн-проекти. Про це повідомили представники інтернет-підрозділу каналу 1 лютого на презентації онлайн-ресурсів для рекламодавців.
 
Зараз «1+1», окрім офіційного сайту 1plus1.tv, має портал новинhttp://news.1plus1.ua/  та окремі ресурси, присвячені деяким програмам – «Танці з зірками», «Найрозумніший» та «Ключ від спокуси».
 
За словами керівника нових напрямків бізнесу каналу «1+1» Андрія Шеховцова, відповідно до прогнозів компанії Cortex, у 2012 році ринок інтернет-реклами становитиме 75 мільйонів доларів, прогнози представників "1+1" є "більш оптимістичними" - 110-120 мільйонів, що становитиме від 4,5 до 5% загального ринку медійної реклами. Саме тому «1+1» спільно з inMind провів низку досліджень, які, на думку пана Шеховцова, доводять, що Інтернет є необхідним для телевізійної компанії. Головної причиною такої необхідності є постійне зростання кількості користувачів всесвітньої мережі. «Сьогодні зрозуміло, що на середину 2007 року близько третини українців, які мешкають у містах із населенням понад 50 тисяч, користуватимуться інтернетом. Це близько 6 мільйонів осіб», - каже Андрій Шеховцов.
 

«ТК» вже повідомляла про результати дослідження компанії InMind на замовлення «1+1». Додатковою перевагою інтернету для телеканалів, за цими дослідженнями  є те, що реклама у мережі не дратує споживача: близько 75% опитаних ставляться до неї або нейтрально, або добре.Після аналізу досліджень GFK  виявилось, що наявність Інтернету впливає на зниження уваги до телебачення. «Інтернет-користувачі переглядають на 20-25% менше телепрограм, ніж пересічний українець. Це дозволяє припустити, що користувачі інтернету рідше звертаються до телевізора як до джерела отримання контенту. Інтернет стає альтернативним каналом для споживання медіа для молодої аудиторії», - каже пан Шеховцов.  

«Ми плануємо оновлення офіційного сайту та розвиток у межах його структури підсайтів окремих програм, - заявив Андрій Шеховцов. – Окрім цього, планується оновлення сайту програми «Найрозумніший» та новинного порталу і створення нових сайтів розважальних проектів каналу».
 
Головною перевагою онлайн-ресурсів «1+1» представники каналу вважають їх мультимедійність та наявність нових рекламних пропозицій. За словами керівника відділу продажів Інтернет-ресурсів «1+1» Оксани Лазарук, компанія, окрім традиційного набору банерної реклами, пропонує можливості для розміщення рекламних матеріалів під роликами, що демонструватимуться на сайтах каналу. Також для рекламодавців був презентований новий формат для піар-розміщення у формі статей із відео та нова послуга спільного спонсорства, що передбачає поєднання можливостей телеканалу та інтернет-ресурсів.
 
Нагадаємо, у 2007 році компанія Central European Media Enterprises – власник 60% «1+1» - оголосила розвиток інноваційних медіа, зокрема онлайн-проектів, стратегічним напрямком своєї роботи в Україні.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21243
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
5948 дн. тому
Господа, отвечающие за интернет проекты канала «1+1», подскажите - как (email, телефон) я могу с вами связаться? У меня есть на, мой взгляд, инересное предложение.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду