detector.media
18.07.2008 12:51
Канал «1+1» оновив свій сайт
Канал «1+1» оновив свій сайт
«1+1» оновив свій корпоративний сайт 1plus1.ua. За словами керівника інтернет-проектів каналу Сергія Гапоченка, запуск нової версії сайту тривав 11 –14 липня. Нагадаємо, у лютому канал уже презентував свої плани щодо присутності в інтернеті.
 
Також він зауважив, що розробкою дизайну оновленого сайту займався бізнес-підрозділ «1+1», створений навесні минулого року. Роботу над візуальною частиною сайту веде креативний директор «Студії 1+1» Ольга Захарова. «Для нас дуже важливо витримувати єдиний візуальний образ бренду незалежно від типу медіа, тому контроль з боку креативного директора є обов’язковим. Безпосередньою реалізацією задачі займалися наші партнери зі студії genii.ua, з якими ми працювали і над дизайном новинного порталу», – зазначив Сергій Гапоченко (на фото).
 
Відтепер на сайті «1+1» змінено пріоритети подачі інформації, зокрема, творці нової версії розділили контент для глядачів та корпоративну інформацію про канал. Окрім цього, сайт постійно доповнюватиметься фото- та відеоматеріалами.
 
«При роботі над новим проектом ми майже не враховували досвід вітчизняних колег – на даний момент ми не бачимо жодного сильного представництва телеканалу в українській частині інтернету, – переконаний Сергій Гапоченко. – Ми зважали на досвід світових медійників – Fox, ABC, CBS, HBO та багатьох інших, включаючи наших колег по групі CME».
 
За словами пана Гапоченка, це лише перший етап реалізації «масштабного проекту» щодо присутності бренду «1+1» в інтернеті. Окрім цього, канал планує незабаром запустити онлайн-трансляції програм «1+1». «Звичайно, поки що ми не маємо можливості транслювати абсолютно всі наші програми, але значну їх кількість – ті, що є продуктом власного виробництва „1+1”, – можна буде побачити на сайті в прямому ефірі вже цієї осені», – зазначає керівник інтернет-проектів каналу. Надалі поступово створюватиметься відеоархів сайту. Також протягом року мають оновитися всі інтернет-портали каналу.
 
«На черзі – промо-сайти найважливіших шоу та програм „1+1”. В новому форматі ці ресурси не тільки нададуть глядачам додаткову можливість стати частиною великої сім’ї „1+1”, але й відкриють принципово нові горизонти співпраці зі спонсорами, – зауважує пан Гапоченко. – Починаючи з цього року, наша присутність в інтернеті буде тільки зростати як за рахунок нових проектів, так і за допомогою об’єднання їх із традиційним телебаченням».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY