ІТК готовий відмовитись від прав на «Телетріумф» на користь Нацради

11 Червня 2008
34628
11 Червня 2008
12:23

ІТК готовий відмовитись від прав на «Телетріумф» на користь Нацради

34628
ІТК готовий відмовитись від прав на «Телетріумф» на користь Нацради
Індустріальний телевізійний комітет готовий відмовитись від прав на торгівельну марку «Телетріумф». Про це «Телекритиці» заявила виконавчий директор ІТК Катерина Котенко.
 
За її словами, асоціація не є власником прав на торгівельну марку «Телетріумф». ІТК поки що не має дозволу на оприлюднення назви компанії-правовласника. За інформацією джерел «ТК», власником бренду є ЗАТ «Таврійські ігри» (як уже повідомлялося, авторами назви є Валентин Коваль та Олександр Асаулюк з телеканалу М1), однак компанія передала права на використання бренду премії до 2010 року ІТК.
 
«Ми готові відмовитись від управління торгівельною маркою «Телетріумф» і всього, що належить премії (сайту, домену, дизайну) на користь Нацради і розірвати партнерські стосунки з цим органом щодо всього, що стосується «Телетріумфу», - сказала пані Котенко. Офіційну заяву ІТК має намір оприлюднити згодом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34628
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Морячку
5769 дн. тому
С каким Колей?
МОРЯЧОК
5769 дн. тому
Ну как быстро успели договориться! А ИТК всем пожертвовать! Шумиха грязи воплоти! А Игорек молодец - снова в белом! Чудеса ! Катю жалко - ведь так старалась,а надо с Колей было проконсультироваться... Ведь все непросто ...2000-2008
зритель
5769 дн. тому
думаю - Эра, это образец телевидения...
триумфатор
5769 дн. тому
Делаем ставки: кто больше премий соберет - 5-й или "Эра"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду