У відповідь на «АнтиДерепу» на сайті football.ua стартувала акція «За Дерепу!»

4 Червня 2008
9422
4 Червня 2008
22:17

У відповідь на «АнтиДерепу» на сайті football.ua стартувала акція «За Дерепу!»

9422
У відповідь на «АнтиДерепу» на сайті football.ua стартувала акція «За Дерепу!»
У відповідь на акцію «АнтиДерепа», до якої, як уже повідомляла «ТК», приєдналась низка онлайн-ресурсів, на сайті football.ua оголошено акцію «За Дерепу!».
 
Видання «вважає абсолютно незаслуженим цькування відомого коментатора та пропонує ставитись до футболу з добрячою часткою іронії».
 
«Сергій Дерепа, як і багато років, прикрасить перегляд матчів Євро своїм незабутнім колоритом, - ідеться у редакційній статті, оприлюдненій на сайті. – Це ж позитивні емоції, це усмішки і сміх, який, як відомо, продовжує життя. Так, Сергій Дерепа – це не еталон коментаторського мистецтва, але це своя, неповторна школа, представників якої можна порахувати на пальцях однієї руки (для тих, хто в курсі – ну як можна забути тренера збірної США Тіма Оута). Це люди, здоров’я яких треба берегти, а не псувати їм нерви різними пасквілями і збиранням підписів».
 
«Якщо в інших галузях спорту та телебачення повні провали, то чого ви хочете від спортивної редакції Першого національного?», - ставлять риторичне запитання автори статті. На їхню думку, Національна телекомпанія України «вже багато років робить усе, аби навіть закінчені ледарі шукали альтернативні способи перегляду футбольних матчів». Автори вточнюють: ідеться про перегляд футболу на телеканалах «Спорт 1», НТВ+ або у пабі перед великим екраном.
 
У чому саме полягає акція, і яку саме участь пропонується взяти в ній читачам, автори статт не пояснюють.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9422
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Телевізор
5813 дн. тому
Хлопці постібалися у свою чергу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду