detector.media
04.06.2008 22:17
У відповідь на «АнтиДерепу» на сайті football.ua стартувала акція «За Дерепу!»
У відповідь на «АнтиДерепу» на сайті football.ua стартувала акція «За Дерепу!»
У відповідь на акцію «АнтиДерепа», до якої, як уже повідомляла «ТК», приєдналась низка онлайн-ресурсів, на сайті football.ua оголошено акцію «За Дерепу!».
 
Видання «вважає абсолютно незаслуженим цькування відомого коментатора та пропонує ставитись до футболу з добрячою часткою іронії».
 
«Сергій Дерепа, як і багато років, прикрасить перегляд матчів Євро своїм незабутнім колоритом, - ідеться у редакційній статті, оприлюдненій на сайті. – Це ж позитивні емоції, це усмішки і сміх, який, як відомо, продовжує життя. Так, Сергій Дерепа – це не еталон коментаторського мистецтва, але це своя, неповторна школа, представників якої можна порахувати на пальцях однієї руки (для тих, хто в курсі – ну як можна забути тренера збірної США Тіма Оута). Це люди, здоров’я яких треба берегти, а не псувати їм нерви різними пасквілями і збиранням підписів».
 
«Якщо в інших галузях спорту та телебачення повні провали, то чого ви хочете від спортивної редакції Першого національного?», - ставлять риторичне запитання автори статті. На їхню думку, Національна телекомпанія України «вже багато років робить усе, аби навіть закінчені ледарі шукали альтернативні способи перегляду футбольних матчів». Автори вточнюють: ідеться про перегляд футболу на телеканалах «Спорт 1», НТВ+ або у пабі перед великим екраном.
 
У чому саме полягає акція, і яку саме участь пропонується взяти в ній читачам, автори статт не пояснюють.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY