Нацрада погодилася з розпорядженням Кабміну про створення суспільного мовлення

4 Червня 2008
26758
4 Червня 2008
16:22

Нацрада погодилася з розпорядженням Кабміну про створення суспільного мовлення

26758
Нацрада погодилася з розпорядженням Кабміну про створення суспільного мовлення
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 4 червня погодила без зауважень проект розпорядження Кабінету міністрів України «Про затвердження Плану дій, спрямованих на виконання обов’язків і зобов’язань України, що випливають з її членства в Раді Європи».
 
Зокрема в документі йдеться і про зобов’язання підготувати та подати в установленому порядку Кабміну для наступного внесення  на розгляд Верховної Ради проекту Закону про створення суспільного телебачення і радіомовлення.
 
Виконання цього пункту покладено на Нацраду, Держтелерадіо та Міністерство юстиції.
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26758
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
АНКА
5826 дн. тому
Андрій Шевченко - знатний аферист. Він вчиться у старших товаришів - все для іміджу, і ще трошки для спраги. Головне - вчасно очолити якусь велику справу - нині її горде ймення "суспільне мовлення". Хлопчик спритний - вичерпав можливості 5. Потім заходився навколо Першого Національного. Йому там люди висловили недовіру. Зараз нова фішка - створює чергову годівницю для грантоїдів. Під ідею суспільного мовлення виділяються кошти і там можна гарно попоїсти. Сподіваюся, що знайдуться експерти, які зупинять це свавілля. Ідея суспільного мовлення може врятувати українські державні ЗМІ. Не дамо лапати цю ідею андрушкіними лапками!
5827 дн. тому
Страна!Ты слышишь странный зуд?Шевченки по тебе ползут.
Кукушка
5827 дн. тому
Все как в сказке про Шевченко: отец ( Виталий) слышишь рубит , а я ( Андрей) отвожу.
Дятел
5827 дн. тому
Андрій Шева отримав мільйонинний грант на створення Суспільного мовлення, а тато Шеви дає на це добро! Радіймо за країну родичів, кумів, сватів, братів. Як ділити будемо?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду