detector.media
30.05.2008 15:07
«Поверхность» запускає проект «Пульс Євро»
Основна маса прямих трансляцій «Євро 2008» транслюватиметься на каналах «Спорт 1» і на каналі «Спорт HD». Оскільки на третьому турі групової стадії матчі розпочинатимуться одночасно, 4 матчі буде розміщено на каналі «Спорт 2». Тобто, одночасно йтимуть прямі ефіри на каналах «Спорт 1» і «Спорт 2». Про це «Детектор медіа» повідомила Марія Лисенко, генеральний директор «Поверхность Спорт-ТБ».  
 
«Найцікавіше те, що крім прямих трансляцій матчів відбуватимуться студійні обговорення, які ми намагаємося зробити на новому якісному рівні. Це виглядатиме наступним чином. Протягом перших 8 днів чемпіонату, коли відбуватимуться 2 матчі один за одним – один починатиметься о 19.00, другий о 21.45, – студія починатиметься о 17.30. Обговорюватимуться матчі, що пройшли за день до цього, майбутні матчі, якісь цікаві події навколо чемпіонату, скандали, які звичайно ж будуть. Продовжуватиметься ця студія до 00.30 з перервами на прямі трансляції», - сказала пані Лисенко. 
 
Також вона підтвердила попередньо оголошену інформацію щодо того, що в студії працюватиме ведучий Геннадій Мороз, співведучими виступатимуть Олексій Андронов і Савік Шустер. До студії також запрошуватимуть гостей: це будуть тренери, гравці, судді. Перелік гостей уточнюється і ми розміщуватимемо цю інформацію на сайті. 
 
«З Австрії та Швейцарії у нас працюватимуть коментатори. На груповому етапі ми коментуватимемо 14 матчів із місця їх проведення. Дмитро Джулай і Денис Босянок працюватимуть зі Швейцарії, із Австрії працюватиме Віктор Вацко. Також в Австрії і в Швейцарії працюватимуть наші групи, що готуватимуть сюжети про атмосферу навколо Євро. Їх, а також інші сюжети, що зніматимуться в Україні, ми включатимемо в програму, яка триватиме «навколо» матчів, до речі, вона називатиметься «Пульс Євро». Всі матчі будуть доступні в форматі HD на нашому каналі «Спорт HD», крім того, студія працюватиме в форматі HD. Наскільки мені відомо, це буде здійснено вперше на українському телебаченні», - сказала «ТК» Марія Лисенко.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY