8 червня на ICTV стартує «Галопом по Європах-3»

29 Травня 2008
20072
29 Травня 2008
10:57

8 червня на ICTV стартує «Галопом по Європах-3»

20072
8 червня на ICTV стартує «Галопом по Європах-3»
8 червня на ICTV стартує оновлений проект «Галопом по Європах-3». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Вестимуть програму, як і у минулому сезоні програми, Ігор Пелих і фронтмен групи ТМНК Фоззі. Правила третього сезону проекту дещо змінені. Учасники не тільки знатимуть, з ким поїдуть за кордон, але й самі зможуть обрати собі супутника.

 

«У новому сезоні немає старих умовностей. Не залежить, кого ви виберете собі в попутники, і не обов'язково їхати на роботу й випрошувати собі відпустку. Єдина обов'язкова умова – відімкнути мобільний телефон», – йдеться в інформації каналу.

 
У боротьбі за відпочинок беруть участь дві команди по дві людини. За певний час вони повинні зібрати всі потрібні документи, речі і приїхати в аеропорт. Учасники, які зроблять це швидше, отримають право тягнути жереб. Чотири з п'яти варіантів забезпечать гравцям поїздки до екзотичних країн, п'ятий – подорож по Києву.  Але якщо свій шанс не використають перші учасники, то можливість поїхати за кордон отримає друга пара.
 
Програма виходитиме щонеділі у слоті 11:45.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20072
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду