Кишеньковий злодій намагався обікрасти знімальну групу телепередачі “Галопом по Європах”УНІАН

30 Серпня 2002
673
30 Серпня 2002
13:04

Кишеньковий злодій намагався обікрасти знімальну групу телепередачі “Галопом по Європах”УНІАН

673
Кишеньковий злодій намагався обікрасти знімальну групу телепередачі “Галопом по Європах”УНІАН
Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків Головного управління МВС у Києві, пригода трапилася у житловому будинку Оболонського району під час зйомок чергової передачі. Знімальна група у ліфті піднімалася до помешкання одного з героїв передачі. У кабіні ліфта разом з учасниками передачі перебував хлопець, який викрав з кармана відеоінженера річ, що формою нагадувала гаманець. Як виявилося, викрадена річ була особистим мікрокомп’ютером ведучого передачі Ігоря ПЕЛЕХА. За кілька хвилин ведучий захотів скористатися комп’ютером, але не знайшов його. Після безуспішних пошуків знімальна група звернулася до наряду патрульно-постової служби, який перебував неподалік.

Як виявилося, крадій на той момент спостерігав за зйомками передачі. Його було затримано. Власнику повернуто комп’ютер вартістю понад тисячу умовних одиниць, на якому зберігалася вся документація телепрограми, в тому числі стосовно міжнародних подорожей. Як зазначають у міліції, пізніше І.ПЕЛЕХ, висловлюючи подяку працівникам Оболонського райуправління, зазначив, що копій цих документів не існувало, і наслідки їх втрати були б для передачі катастрофічними.

Затриманий - 23-річний місцевий житель - раніше несудимий.

УНІАН
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
673
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду