Бренд телепередачі „Галопом по Європах” вже рік працює на однойменну мережу турагенствICTV

9 Червня 2004
1361
9 Червня 2004
13:14

Бренд телепередачі „Галопом по Європах” вже рік працює на однойменну мережу турагенствICTV

1361
Рік тому сталася своєрідна сенсація – популярний телепродукт „Галопом по Європах” став брендом, який „вихлюпнувся” з екранів телевізорів і знайшов своє продовження в одноіменній мережі туристичних агенств.
Бренд телепередачі „Галопом по Європах” вже рік працює на однойменну мережу турагенствICTV
"Сьогодні „Галопом по Європах” – це 18 представництв у найкрупніших містах України, а вже до кінця 2004-го їх буде 50, пропозиція мережі турагенств – це сорок країн, де завдяки „Галопом по Європах” вже побувало близько десяти тисяч українців," - повідомляє ICTV - "Як кажуть самі „галопівці”, за цей рік вони заявили про себе на всю туристичну Україну й зроблять усе для того, щоб авторитет „Галопом по Європах” упевнено зростав, а кількість вдячних туристів стрімко збільшувалася."

„Ми першими в Україні ввели послугу онлайн-бронювання, - каже директор мережі турагенств „Галопом по Європах” Тарас Демура. – Сьогодні наша частка туристичного ринку країни становить 7 % і до кінця року цю цифру ми плануємо щонайменше подвоїти”. Безперечно, такому успіху сприяє й телевізійний „старший брат”: програма Ігоря Пелиха, що наближається до своєї вже третьої річниці, переконливо доводить, що у наш час нічого неможливого немає, і наймодніші курорти та найекзотичніші країни – це дуже навіть реально, " - пише у ювілейній статті інтернет-сайт каналу ICTV.

Свій перший день народження „галопівці” святкували у розважальному центрі „Авалон”. Ведучим запальної вечірки, на якій навіть вручали „туристичних оскарів”, був ведучий телепередачі „Галопом по Європах” Ігор Пелих.

ICTV
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1361
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду