Розпочався 9-й Київський міжнародний фестиваль реклами

28 Травня 2008
19095
28 Травня 2008
12:46

Розпочався 9-й Київський міжнародний фестиваль реклами

19095
Розпочався 9-й Київський міжнародний фестиваль реклами
28 травня в розпочав роботу 9-й Київський міжнародний фестиваль реклами, що триватиме три дні. Цього року на фестиваль зареєструвалася рекордна кількість учасників – 500 з 15 країн світу, які представили 2000 робіт. Вперше в конкурсній програмі беруть участь голландські рекламісти. Водночас більше половини робіт представили українські рекламні агеції.
 
Деякі зміни торкнулися конкурсної програми КМФР. Як пояснив продюсер фестивалю Максим Лазебник, загальна кількість конкурсів скоротилася до 14. Також певні категорії в межах конкурсів були об’єднані або ж навпаки – виокремлені в самостійні номінації. Зі слів пана Лазебника, це було зроблено з метою збалансуваня конкуренції: «Щоб підрівняти кількість робіт у кожній категорії на основі досвіду подання конкурсних робіт у попередні роки».
 
Усі роботи фестивалю оцінюють 9 різних складів журі. Велике журі здійснило преселекцію робіт у конкурсах телевізійної реклами, друкованої, радіореклами, постерів і транзитної реклами, рекламної фотографії. Безпосередньо в дні роботи КМФР ці конкурси оцінює креативне журі, яке й визначить переможців у номінаціях. Креативне журі очолює Робін Вікс, креативний директор Ogilvy Group у Центральній та Східній Європі, який водночас вважається Головою журі 9-го КМФР. Інші конкурси судять журі рекламних кампаній, дизайнерів, інтерактивне, медіа-, піар-, кіножурі та журі преси.
 
Президент КМФР Ірина Кузнецова відзначає, що, окрім конкурсної програми, учасників та гостей чекають 50 семінарів і майстер-класів рекламістів з України, СНД та Європи. Традиційно відбудеться презентація найкращих робіт міжнародних фестивалів реклами.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду