Прес-служба «1+1» спростовує інформацію про заплановане звільнення 12 журналістів

27 Травня 2008
17201
27 Травня 2008
19:35

Прес-служба «1+1» спростовує інформацію про заплановане звільнення 12 журналістів

17201
Прес-служба «1+1» спростовує інформацію про заплановане звільнення 12 журналістів
На «1+1» може відбутись ротація кадрів, яка має на меті оптимізацію виробничого процесу, але про звільнення працівників у зв’язку зі скороченням чисельності штату не йдеться. Так прес-служба телеканалу прокоментувала інформацію, отриману сайтом «Дуся», щодо запланованого звільнення, щонайменше, дванадцятьох працівників каналу. Серед прізвищ, які називало джерело – Станіслав Ясінський, Олена Мацюцька, Олена Єремєєва, Вадим Задорожний та інші. Від деяких журналістів «ТК» вдалося «офф-рекордс» отримати підтвердження того, що їх уже повідомлено про майбутнє звільнення.
 
«Згідно з інформацією, наданою прес-службі відділом кадрів телеканалу „1+1", протягом останнього місяця (з 27 квітня по 27 травня 2008 року) з ТОВ ТРК „Студія „1+1" та Підприємства „Інтер-Медіа" було звільнено за власним бажанням (!) всього декілька людей. Серед них – генеральний директор Підприємства „Інтер-Медіа" Юрій Морозов, про що було розіслано офіційне повідомлення з прес-служби каналу. Крім того, заяву про звільнення за власним бажанням написали ще три особи, чиї імена не розголошується, адже ця інформація є конфіденційною. Хотілося б відзначити, що для компанії, чисельність персоналу якої складає майже 900 співробітників, це дуже позитивний показник, що свідчить про низьку плинність кадрів», - йдеться у коментарі прес-служби.
 
Також прес-служба звернулась до «ТК» з «переконливим проханням не розповсюджувати недостовірної інформації, яка призводить лише до напруження емоційної атмосфери серед працівників каналу».
 
«Повідомляємо, що на сьогоднішній день не існує жодних офіційних „списків на скорочення працівників" каналу „1+1" у будь-якому департаменті, підписаних ким-небудь з керівників каналу. У тому числі, в „ТСН". Навпаки, керівництво „ТСН" наполягає на розширенні штату у зв'язку з перспективним збільшенням кількості та тривалості випусків „ТСН"», - зазначає прес-служба.
 
Нагадаємо, топ-менеджмент СМЕ уже робив заяви про те, що звільнень на телеканалі не планується.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17201
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5807 дн. тому
Доброта - капець, а не журналіст
не нтн
5809 дн. тому
де починається нтн там закінчується здоровий глузд, нажаль
коллега
5811 дн. тому
Мацюцька, Ясинский, Загородный, Сидоренко, Шилко, Доброта - это журналисты, которых знают в Украине даже дети, и с этим не приходится спорить. Несмотря на то что все они еще молодые люди, на их материалах уже успели вырасти дети в этой стране. Имя в журналистике дорогого стоит, у них оно есть. Держитесь, ребята!
карина
5812 дн. тому
Блин, коллеги, какие вы злые. Да, то что умеют ребята из ТСН большинство вообще за все свою карьеру на ТВ не осилят. Еремеева - всегда там, где происходят саые необычные и сенсационные вещи в околокультурной туссовке. У нее безумное чутье на такие вещи. А влючения не всем даются, те, кто их умеют делать профессионально потом идут в ведущие. так что не нужно злословить! Ясинский - очень глубокийжурналист. В его текстах не то-что 2-е, 3-е дно проглядывает. Так же вспомните его окументалку. Рчень профессиональный парень. Лена мацюцька - всегда имеет абсолютно свой незашоренный взляд на вещи. Смотреть ее сюжеты, жаль, что в поседнее время не часто - всегда увлекательно. И так я могу про аждого сказать, и меня просто убивает, когда таких людей ни в грош не ставят!
кукринікса
5812 дн. тому
Да, про Мацюцьку мало хто посперечається: дуже багато вереску, а сюжетів щось не видно. І Ясинський - улюблений учень Піховшека. Тільки от Слава розумний, а про бомбу - це той ще "перл".
колега
5812 дн. тому
Скажіть, а Мотроний що п"яний був на прямому включенні з ТОРОНТО. Ніс якусь пургу! Я розумію, що часова різниця і спати хочеться - але щось дуже смішно все це було. Особливо " я не знаю, чи рухається Україна кудись взагалі..." Це, щонові стандарти ТСН? Чи Катеринчук своїм все вибачає?
ну журналіст, ну і що?
5812 дн. тому
А що хіба на ТСН віковий ценз - я маю на увазі Завгороднього і Задорожного? Щодо Єремеєвої - то так собі. принаймні на прямих включеннях - "туссе-муссе" ні те ні се. Дуже посередньо, думаю, що з неї попереднє керівництво роюило приму. Ну так треба було скористатись цим шансом. А щодо три-чотри рази засвічених тем - то "%" балів. сьогодні вже втретє чи вп"яте - одна й та ж - трамадол - і більшість осіб - підставні. Ха-ха-ха не треба дурити глядача - надовго довірливих не вистачить. Все дуже помітно!
Перехожий
5813 дн. тому
Дарма ви так про НТНщиків! Це дуже талановиті люди - вміють одну й ту саму тему з тими ж самими героями по 3-4 рази каналу продавати. А вам слабо?
Перехожий
5813 дн. тому
Дарма ви так про НТНщиків! Це дуже талановиті люди - вміють одну й ту саму тему з тими ж самими героями по 3-4 рази каналу продавати. А вам слабо?
птьху
5813 дн. тому
І будуть такі собі посередні новини...."без видимых выкрутасов", так би мовити. От лайно ця реорганізація.
Наталка
5813 дн. тому
Геть руки від Ясинського! Хороший журналіст, креативний...А парочку бобм на Верховну Раду та Кабмін і КМДА справді не завадило. А то присосалися до народного майна! Думаю, країна від цього лише б виграла! А то природнім шляхом оновлення влади щось не відбувається. А Стас, думаю, завжди собі роботу легко знайде! А от щодо декотрих НТНівських кардів у мене є сумніви, що після +++ у них будуть варіанти!
О талантах
5813 дн. тому
Как в этот список попали действительно работяги ТСН Олена Єремєєва и Олександр Задорожний? Саша, конечно, не 25-летний мальчик, но у него высокий класс и опыт работы! Он один из тех, на кого всегда можно положиться в любой теме! А это для редактора очень важно. Алена - всегда хорошо разбиралась в культуре и шоу, причем ее достоинство - она держит планку и не скатывается до гламура и бульварщины. Скорее всего, тот сотрудник(ца) ТСН, который(я) "сливал(а)" этот список просто дописал Задорожнего и Еремееву, дабы о нем(ней) не догадались!!!
О талантах
5813 дн. тому
Олена Мацюцька - барышня реально застоялась, не развивается, темы не предлагает, просто обломалась хорошо работать, и давно. Сложные темы ей доверить нельзя. Зато истерики устраивать, сплетни распускать и права качать - Лена всегда готова. Катеринчук вполне мотивированно хочет убрать куда-подальше из новостей, где надо вкалывать и быть уверенным, что журналист справится с задачей.
О талантах
5813 дн. тому
Станіслав Ясинский - тот, кто делал на ТСН включение о каких-то сборах правительства, нардепов и политэлиты в палаце "Украина" в 2005 году и сказал, типа: "Якби зараз на Палац "Украъна впала бомба, то Украъна б лишилася без усіх керівників держави!" Такое ляпнуть на всю страну, по-вашему, журналистский профессионализм или маразм? Правильно Катеринчук делает - выгнать такого кадра в шею! Олена Мацюцька, Олена Єремєєва, Олександр Задорожний та інші.
глядач
5813 дн. тому
Всі імена відомі, журналісти робили цікаві сюжети. Жаль недалекоглядне керівництво, якщо воно ставить на бездарів та прогибал.
кукринікса
5813 дн. тому
А Піховшека не попередили ро звільнення?
макака
5813 дн. тому
судя по списку людей которых хотят уйти плюсы могут остаться без реально талантливых людей..ну будет больше желтушных сюжетов...типа про маньяка убийцу котов..новости канала с приходом нтновских ребят очень изменились, жаль не в лучшую сторону. (хотя пардон это не касается жкрналиста Жана - толковый чувак)
читач
5813 дн. тому
Морозов ушел а на его место вместо нашего работяги варяги из москвы идут тихо так тихо. Амедиа с елистратовым бросает тонущий корабль амедиаукраина и бежит Интермедию топить. А все думали че это Елистратов с женой по кинорынку бегали форматы скупал, так это для 1+1.
епископ Гедеон Балабан
5813 дн. тому
Помнится, когда все происходило на Интере, тамошние пиар-девочки тоже из штанов выпрыгивали, демонстрируя лояльность к Безлюдной. И тоже рассказывали, что ничего не происходит - сохраняйте спокойствие - никого не увольняют. Спасло их это? :) Журналисты плюсов повторяют главную ошибку множества предшественников. А именно уподобляются двум коровам из анекдота "Слыхала, в последнее время среди коров эпидемия - сходят с ума одна за другой? - Ничего, главное, чтобы до нас, уток, дело не дошло..."
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду