detector.media
27.05.2008 19:35
Прес-служба «1+1» спростовує інформацію про заплановане звільнення 12 журналістів
На «1+1» може відбутись ротація кадрів, яка має на меті оптимізацію виробничого процесу, але про звільнення працівників у зв’язку зі скороченням чисельності штату не йдеться. Так прес-служба телеканалу прокоментувала інформацію, отриману сайтом «Дуся», щодо запланованого звільнення, щонайменше, дванадцятьох працівників каналу. Серед прізвищ, які називало джерело – Станіслав Ясінський, Олена Мацюцька, Олена Єремєєва, Вадим Задорожний та інші. Від деяких журналістів «ТК» вдалося «офф-рекордс» отримати підтвердження того, що їх уже повідомлено про майбутнє звільнення.
 
«Згідно з інформацією, наданою прес-службі відділом кадрів телеканалу „1+1", протягом останнього місяця (з 27 квітня по 27 травня 2008 року) з ТОВ ТРК „Студія „1+1" та Підприємства „Інтер-Медіа" було звільнено за власним бажанням (!) всього декілька людей. Серед них – генеральний директор Підприємства „Інтер-Медіа" Юрій Морозов, про що було розіслано офіційне повідомлення з прес-служби каналу. Крім того, заяву про звільнення за власним бажанням написали ще три особи, чиї імена не розголошується, адже ця інформація є конфіденційною. Хотілося б відзначити, що для компанії, чисельність персоналу якої складає майже 900 співробітників, це дуже позитивний показник, що свідчить про низьку плинність кадрів», - йдеться у коментарі прес-служби.
 
Також прес-служба звернулась до «ТК» з «переконливим проханням не розповсюджувати недостовірної інформації, яка призводить лише до напруження емоційної атмосфери серед працівників каналу».
 
«Повідомляємо, що на сьогоднішній день не існує жодних офіційних „списків на скорочення працівників" каналу „1+1" у будь-якому департаменті, підписаних ким-небудь з керівників каналу. У тому числі, в „ТСН". Навпаки, керівництво „ТСН" наполягає на розширенні штату у зв'язку з перспективним збільшенням кількості та тривалості випусків „ТСН"», - зазначає прес-служба.
 
Нагадаємо, топ-менеджмент СМЕ уже робив заяви про те, що звільнень на телеканалі не планується.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY