В «Інтершколі» стартують курси для лінійних продюсерів та режисерів монтажу

23 Травня 2008
18453
23 Травня 2008
11:56

В «Інтершколі» стартують курси для лінійних продюсерів та режисерів монтажу

18453
В «Інтершколі» стартують курси для лінійних продюсерів та режисерів монтажу
«Інтер» у межах «Інтершколи» впроваджуватиме нові 4-місячні курси підвищення кваліфікації своїх співробітників за спеціалізаціями лінійний продюсер і режисер монтажу. Про це «ТК» під час Конгресу НАМ повідомила Ірина Бутко, керівник служби щодо роботи з персоналом.
 
За її словами, майстер-класи з підвищення кваліфікації співробітників на «Інтері» проводяться десь 2-3 рази на рік. На реалізацію програм підвищення професійної майстерності і підготовки кадрового резерву акціонери та керівництво телеканалу щорічно виділяють у бюджеті приблизно 7-10% від Фонду оплати праці (світова практика – 7-12%).
 
Останнім часом участь у таких зустрічах брали Кшиштоф Зануссі, Андрій Бенкендорф, Олег Вольнов, Ада Роговцева, Роман Ширман, Тетяна Судець, Володимир Талашко, Михайло Козирєв, Тетяна Толста та інші.
 
«На одній із останніх таких зустрічей з Леонідом Парфьоновим, де він аналізував наші матеріали і висловлював свої поради, була присутня вся наша новинна служба. Наші співробітники мають досвід роботи, але їм важливий свіжий погляд збоку, критика або аналіз їх робіт з боку більш відомих та продвинутих працівників», – наголосила пані Бутко.
 
У програмах для молодих співробітників та осіб, зарахованих у зовнішній кадровий резерв каналу, окрім практичних навичок передбачено викладання теоретичних основ зі спеціалізації та майстер-класи з працівниками каналу.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18453
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду