detector.media
23.05.2008 11:56
В «Інтершколі» стартують курси для лінійних продюсерів та режисерів монтажу
«Інтер» у межах «Інтершколи» впроваджуватиме нові 4-місячні курси підвищення кваліфікації своїх співробітників за спеціалізаціями лінійний продюсер і режисер монтажу. Про це «ТК» під час Конгресу НАМ повідомила Ірина Бутко, керівник служби щодо роботи з персоналом.
 
За її словами, майстер-класи з підвищення кваліфікації співробітників на «Інтері» проводяться десь 2-3 рази на рік. На реалізацію програм підвищення професійної майстерності і підготовки кадрового резерву акціонери та керівництво телеканалу щорічно виділяють у бюджеті приблизно 7-10% від Фонду оплати праці (світова практика – 7-12%).
 
Останнім часом участь у таких зустрічах брали Кшиштоф Зануссі, Андрій Бенкендорф, Олег Вольнов, Ада Роговцева, Роман Ширман, Тетяна Судець, Володимир Талашко, Михайло Козирєв, Тетяна Толста та інші.
 
«На одній із останніх таких зустрічей з Леонідом Парфьоновим, де він аналізував наші матеріали і висловлював свої поради, була присутня вся наша новинна служба. Наші співробітники мають досвід роботи, але їм важливий свіжий погляд збоку, критика або аналіз їх робіт з боку більш відомих та продвинутих працівників», – наголосила пані Бутко.
 
У програмах для молодих співробітників та осіб, зарахованих у зовнішній кадровий резерв каналу, окрім практичних навичок передбачено викладання теоретичних основ зі спеціалізації та майстер-класи з працівниками каналу.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY