Чернігівська Медіагрупа (CMG) запустила новий регіональний web-портал GOROD.cn.ua.

21 Травня 2008
17036
21 Травня 2008
11:35

Чернігівська Медіагрупа (CMG) запустила новий регіональний web-портал GOROD.cn.ua.

17036
Чернігівська Медіагрупа (CMG) запустила новий регіональний web-портал GOROD.cn.ua.
Чернігівська Медіагрупа (CMG) запустила новий регіональний web-портал GOROD.cn.ua. Новий сайт є російськомовним. За словами керівника нового чернігівського порталу Алли Філатової-Сухової, він складається з восьми розділів, три з яких (чат, форум і блоги) покликані виконувати безпосередньо функцію спілкування відвідувачів між собою. Особливу увагу розроблювачі проекту приділили саме блогам. Адже блоги, як унікальне медіаявище останніх років, стали трендом не тільки для користувачів з великих міст, але й для «регіональииків».
 
Розділ «Объявления» реалізований на сайті, завдяки інтеграції з друкованою версією провідної чернігівської міської газети «Объявления по средам». Розділи «Справочная» і «О городе» покликані дати користувачеві вичерпну інформацію із всіх питань, які в нього можуть виникнути відносно міста Чернігова. Тут можна знайти і телефонний довідник і міські путівники й біографії видатних мешканців.
 
Філатова-Сухова підкреслює, що саме ця частина web-ресурсу стане інформаційною основою для розвитку Чернігова, як туристичного центру. Адже ні для кого не секрет, що більшість неорганізованих туристів здобувають інформацію про місце майбутньої подорожі саме з інтернету. Тут же вона викладена в зручному, доступному для користувача форматі й обсязі, що дозволяє туристові почувати себе в місті комфортно.
 
Роль розділу «Фото-Видео» – також не варто недооцінювати – база унікальних, гарних фотографій, і відео сюжетів, служить прикрасою будь-якого ресурсу. І звичайно ж новостной раздел – той движок, що змушує користувача приходити на сайт знову й знову, залежно від частоти відновлення. 
 
Алла Філатова-Сухова, керівник проекту Gorod.cn.ua зазначає: «Ідея створення порталу не виникла на рівному місці. Ми довго придивлялися й вивчали даний напрямок діяльності. Аналізували думку опитаних людей, і при розробці намагалися врахувати всі прохання й побажання. Бо нам дійсно було важливо створити не просто корисний ресурс, а ресурс із душею, з особливою атмосферою, якщо це поняття не здасться вам дивним стосовно Інтернету.
 
На даному етапі не всі ідеї й програмні моменти доведені до свого логічного завершення, думаю стан «постійної доробки» деталей знайомо багатьом, хто працює в web-сайтами. Але ми рухаємося вперед, робимо помилки, відразу виправляємося й одержуємо корисний досвід.
 
Уже на старті GOROD.cn.ua переступив за тисячу унікальних користувачів у добу, і динаміка росту триває. У наших планах уже восени довести цей показник до 3-5 тисяч щоденних відвідувань, що для регіонального порталу досить значна цифра.
Сподіваюся, що згодом, всі учасники нашого, поки ще формується, комюніті оцінять нашу працю гідно. Гадаю, нам є чим пишатися і це велика честь для нас представляти улюблене місто в Інтернеті».
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17036
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду