detector.media
21.05.2008 11:35
Чернігівська Медіагрупа (CMG) запустила новий регіональний web-портал GOROD.cn.ua.
Чернігівська Медіагрупа (CMG) запустила новий регіональний web-портал GOROD.cn.ua.
Чернігівська Медіагрупа (CMG) запустила новий регіональний web-портал GOROD.cn.ua. Новий сайт є російськомовним. За словами керівника нового чернігівського порталу Алли Філатової-Сухової, він складається з восьми розділів, три з яких (чат, форум і блоги) покликані виконувати безпосередньо функцію спілкування відвідувачів між собою. Особливу увагу розроблювачі проекту приділили саме блогам. Адже блоги, як унікальне медіаявище останніх років, стали трендом не тільки для користувачів з великих міст, але й для «регіональииків».
 
Розділ «Объявления» реалізований на сайті, завдяки інтеграції з друкованою версією провідної чернігівської міської газети «Объявления по средам». Розділи «Справочная» і «О городе» покликані дати користувачеві вичерпну інформацію із всіх питань, які в нього можуть виникнути відносно міста Чернігова. Тут можна знайти і телефонний довідник і міські путівники й біографії видатних мешканців.
 
Філатова-Сухова підкреслює, що саме ця частина web-ресурсу стане інформаційною основою для розвитку Чернігова, як туристичного центру. Адже ні для кого не секрет, що більшість неорганізованих туристів здобувають інформацію про місце майбутньої подорожі саме з інтернету. Тут же вона викладена в зручному, доступному для користувача форматі й обсязі, що дозволяє туристові почувати себе в місті комфортно.
 
Роль розділу «Фото-Видео» – також не варто недооцінювати – база унікальних, гарних фотографій, і відео сюжетів, служить прикрасою будь-якого ресурсу. І звичайно ж новостной раздел – той движок, що змушує користувача приходити на сайт знову й знову, залежно від частоти відновлення. 
 
Алла Філатова-Сухова, керівник проекту Gorod.cn.ua зазначає: «Ідея створення порталу не виникла на рівному місці. Ми довго придивлялися й вивчали даний напрямок діяльності. Аналізували думку опитаних людей, і при розробці намагалися врахувати всі прохання й побажання. Бо нам дійсно було важливо створити не просто корисний ресурс, а ресурс із душею, з особливою атмосферою, якщо це поняття не здасться вам дивним стосовно Інтернету.
 
На даному етапі не всі ідеї й програмні моменти доведені до свого логічного завершення, думаю стан «постійної доробки» деталей знайомо багатьом, хто працює в web-сайтами. Але ми рухаємося вперед, робимо помилки, відразу виправляємося й одержуємо корисний досвід.
 
Уже на старті GOROD.cn.ua переступив за тисячу унікальних користувачів у добу, і динаміка росту триває. У наших планах уже восени довести цей показник до 3-5 тисяч щоденних відвідувань, що для регіонального порталу досить значна цифра.
Сподіваюся, що згодом, всі учасники нашого, поки ще формується, комюніті оцінять нашу працю гідно. Гадаю, нам є чим пишатися і це велика честь для нас представляти улюблене місто в Інтернеті».
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY