Показушна «Воля»

15 Травня 2008
6992
15 Травня 2008
08:54

Показушна «Воля»

6992
Показушна «Воля»
Цей лист надійшов на редакційну електронну адресу «ТК» 15 травня. Усі висловлені в ньому думки є позицією автора, а не «Детектор медіа».
 
Прочитала у новинах про «Дні відкритих дверей» компанії «Воля». Була б змога – обов’язково підійшла б (на жаль, зайнята на роботі), щоб подивитися в очі їхньому директору і PR-менеджеру.
 
Цікаво, коли вони перестануть друкувати свої ганебні рекламки у вигляді рахунків від «Волі-кабель»? Взагалі-то, це суперечить закону про рекламу і, як мінімум, не відповідає етиці рекламодавців. Цікаво, чи вони відслідковують, чи всі сплачені рахунки за цими рекламками відповідають дійсним контрактам? Неодноразово була свідком, коли пенсіонери намагаються сплатити ці рекламні «рахунки» у банках разом із проплатою за комунальні послуги. Добре хоч, що касири у них ці «платівки» не приймають...
 
Соромно, панове з «Воля-кабель»! Чесний бізнес так не робиться!
 
Пробувала торік іще спілкуватися із «кол-центром» («Дівчатка, як би відписатися від вашої «ненав’язливої» реклами? Задовбала, вибачте...») - та хіба ж від них щось путнє можна добитися? Я ж не замовляла який-небудь «дорогий» пакет, який з мене зиск?
 
До речі, а звідки це взагалі ви берете адресні дані потенційних клієнтів? Це, здається, також заборонено - я вам не давала своєї адреси і не просила про цю інформацію... (І чому у вас на рекламках немає клітинки «відписатися від реклами»? Я б навіть марки не пожаліла, щоб відіслати назад таке повідомлення...)
 
Отак, до речі, компанії і гублять репутацію...
 
Ваш колишній (на щастя) клієнт і постійна жертва вашої реклами,
 
Владислава Каневська
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6992
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Zelenenkiy
5831 дн. тому
А зараз до колл-центру не можливо дозвонитися, немає вільних операторів. Це мабуть новий PR-трюк компаніїї, для створення ажіотажу навколо оцифрування населення. Тому що коли нарешті я побився в колл-центр (куди телефонував з питань льготи) крім того, що я повинен негайно прибігти і купити тюнер нічого не з'ясував.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду