МЗС України веде переговори із керівництвом провідних телеканалів щодо створення програм про НАТО

13 Травня 2008
2765
13 Травня 2008
17:54

МЗС України веде переговори із керівництвом провідних телеканалів щодо створення програм про НАТО

2765
МЗС України веде переговори із керівництвом провідних телеканалів щодо створення програм про НАТО

Перший заступник Міністра закордонних справ України Володимир Хандогій в эксклюзивному інтерв’ю ІА ЛІГАБізнесІнформ повідомив, що МЗС України веде переговори із керівництвом провідних телеканалів щодо створення програм про НАТО. Метою цього є роз’яснення громадськості, чим є НАТО, а також чим є співпраця з Альянсом. Про це йдеться на сайті smi.liga.net.

«Зараз ведуться переговори із керівництвом кількох телеканалів щодо створення якісного продукту на тему НАТО. Власники каналів не відмовляються, відносяться з розумінням, але проблема в тому, щоб зробити такий продукт саме якісним і відповідним їх формату», – каже п. Хандогій.
 
Дипломат також зазначив: «Не можу не відзначити недостатню професійну підготовку людей, що пишуть про це… Але ми працюємо з журналістами – практикуються їх поїздки до країн НАТО, а також у штаб-квартиру організації».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2765
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Євроінтегратор
5833 дн. тому
Якщо до телепродукту близько підпустити чиновників з МЗС, то якісним проект не вийде.Лише галіма пропаганда.Запитайте у Вадима Кастелі скільки крові і як по-дебільному її йому попили чиновники з цього відомства.Щоб створити класний проект потрібні зусилля ПіАр-ників, журналістів,військових.І обов"язково слід зрозуміти що НАТО і наша Євроатлантична інтеграція - не одне й теж.У нас по-великому рахунку Євроатлантичною інтеграцією і не пахне, бо триває дерибан землі і боротьба за владу.У майбутньому проекті суспільству слід розповідати не стільки про те, яке класне НАТО, скільки про ті реальні неподобства, які коїть влада в Україні.От коли кожен чиновник знатиме, що його бєзпрєдєл будь-коли може потрапити на великий екран, от тоді у нас розпочнеться реальна інтеграція в НАТО та ЄС, тобто реформи, трансформації, наближення до демократичних (Копенгагенських) критеріїв.А починати слід зі свободи слова. Оце слід врахувати шановному пану Хандогію, перш ніж звертатися до телепродюсерів.
хехе
5847 дн. тому
промывка мозгов в разгаре
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду