Кабмін затвердив план заходів щодо виконання Державної програми інформування з питань євроатлантичної інтеграції

27 Квітня 2007
2499
27 Квітня 2007
18:03

Кабмін затвердив план заходів щодо виконання Державної програми інформування з питань євроатлантичної інтеграції

2499
Кабмін затвердив план заходів щодо виконання Державної програми інформування з питань євроатлантичної інтеграції

Двадцять шостого квітня 2007 року Кабінет Міністрів України видав Розпорядження № 230-р «Про затвердження плану заходів щодо виконання у 2007 році Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2004-2007 роки».

Розпорядженням доручається Держкомтелерадіо, МЗС та іншим центральним органам виконавчої влади протягом року забезпечити електронні засоби масової інформації повідомленнями про стан, перспективи, заходи та події в рамках співробітництва України з НАТО, а також про діяльність НАТО. Також вказані органи мають забезпечити друковані ЗМІ матеріалами про здійснення заходів, спрямованих на реалізацію заходів, спрямованих на реалізацію політики у сфері євроатлантичної інтеграції, та з питань співробітництва України з НАТО.

Крім того, документом передбачено висвітлення низки заходів пов’язаних із євроатлантичною інтеграцію. Серед них висвітлення командно-штабних навчань "Раф енд Реді 2007", продовження роботи прес-клубу з питань євроатлантичної прес-центрі Укрінформу та видання вісника за матеріалами проведених у прес-клубі заходів тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2499
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду