Із листом журналіста Сергія Цигипи до Юлії Тимошенко скоїлась якась чортівня

12 Травня 2008
12916
12 Травня 2008
17:11

Із листом журналіста Сергія Цигипи до Юлії Тимошенко скоїлась якась чортівня

12916
Із листом журналіста Сергія Цигипи до Юлії Тимошенко скоїлась якась чортівня
Лист від новокаховського журналіста Сергія Цигипи, у якому він розповів прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко про своє побиття у березні, дивовижним чином потрапив до голови Херсонської обласної державної адміністрації Бориса Силенкова.
 
Рекомендований лист (повний текст якого можете побачити тут) був надісланий на адресу Юлії Тимошенко від імені Бюро журналістських розслідувань Творчого Об'єднання «Каховський плацдарм» із повідомленням про вручення адресату. Проте повідомлення, яке отримав Сергій Цигипа, мало такий вигляд:
 
 

 
Надісланий 29 квітня 2008 року о 10:24 рекомендований лист із поштової відділення №6 Нової Каховки за № 309962 з адресою відправника «ТЕ «Каховський плацдарм», м. Нова Каховка» був отриманий «за дорученням» якимсь Паталашком, уповноваженим (як це можна зрозуміти з повідомлення) на ім'я Силенкова, глави Херсонської обласної державної адміністрації. При цьому київську адресу Кабінету Міністрів закреслено і замість неї вписано адресу Херсонської обласної державної адміністрації. Закреслено, відповідно, і прізвище одержувача: замість «Тимошенко Ю. В.» написано «Силенков».
 
Журналіст Цигипа сподівається отримати від «Укрпошти», Прем'єр-міністра України, Секретаріату Президента, Служби Безпеки України й Генеральної прокуратури, роз’яснення цього інциденту. Він звернувся до цих органів та осіб із відкритим листом.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12916
Читайте також
20.05.2008 09:09
Сергей Цыгипа
, для «Детектор медіа»
13 792
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
5860 дн. тому
Я добре знаю Башкірову, яку Цигипа називає одним із коментаторів. Якщо вона розкаже факти, який Цигипа продажний - то Цигипі буде мало місця. На жаль, вона завжди відповідає, що для неї ця людина не існує. Та замість неї діяльність цього "журналіста" може прокоментувати будь-хто з кореспондентів міста, звідки родом цей "борець за справедливість". Послухавши їх ви зрозумієте: якщо така людина, як Цигипа називає себе журналістом, то це ганьба всій медійникам. А ще хай краще розкаже, як він іздив в Москву на співбесіду в СБУ і що з ним трапилось в потязі. Після цього від нього силовики відразу відмовились. Або що кажуть про нього колишні товариші, або як він випрошує у підприємців гроші за збирання компромату на їх опонентів, або як прохав гроші у Строзюка (опонента губернатора Херсонщини Сіленкова) за те, що надрукує компроментуючі мера Нової Каховки матеріали про "Фонд розвитку підприємництва міста". Тоді всі побачать продажну людину, яка пише не неупереджені статті, а заказухи. Ганьба.
5867 дн. тому
Такое впечатление, что пишет или Башкирова, продажненькая или еще какой то козел родом из Херсона. Вы сначала щей хлебните как Цыгипа, а потом срите в комментах. Придурки долбанные.
ego
5867 дн. тому
Сережа ты качай, качай. Может полиграфию вернут, а может наградят как говорил герой Никулина.... ну ты знаешь как там дальше
Земляк
5867 дн. тому
Застогнав... А коли сам, будучи кадебістом, займався паскудством? Тепер що - прозрів? То й вигулював би собі пса, а не виступав би від міфічного творчого обєднання "Каховський плацдарм",у якому, виявляється, є ще й бюро (ФБР?) розслідувань. Чи не пора хлопцю того?..
апельсины грузите бочками
5868 дн. тому
Совсем глупый журналист, не знает что Юля Владимировна живёт в Днепропетровске, а в Киеве угол с раскладушкой снимает. Неужели все Цыгыпы-Цыголки такие тупые?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду