Волинський журналіст Віталій Буряк позиватиметься до «Обозу»

12 Травня 2008
20274
12 Травня 2008
11:55

Волинський журналіст Віталій Буряк позиватиметься до «Обозу»

20274
Волинський журналіст Віталій Буряк позиватиметься до «Обозу»

Волинський журналіст Віталій Буряк планує подавати до суду на Інтернет видання «Обозреватель».

 

За словами журналіста, його спровокував лист, в якому «Обоз» спростував звинувачення пана Віталія про грубе корегування його статті про волинського мера.

 

«Я планую в суді захистити свою честь та гідність», повідомив ІМІ журналіст.

 

Як раніше повідомляв ІМІ, редакційна рада сайту «Обозреватель» спростувала інформацію Віталія Буряка про те, що редактори Інтернет видання «Обозреватель» підписали замовний матеріал його прізвищем. Стаття, за словами журналіста, компрометує міського голову Луцька Богдана Шибу і блок Юлії Тимошенко, до якого належить мер. Вона швидше за все є проплаченою або замовною, оскільки, наразі, у Луцьку група політиків і бізнесменів домагаються відставки міського голови.

 

Також Віталій Буряк планує провести прес- конференцію в Києві.

 

ІМІ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20274
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду