detector.media
30.04.2008 21:19
Андрій Шевченко подав депутатський запит з приводу Черновецького на «1+1»
Народний депутат Андрій Шевченко (БЮТ) звернувся до Національної ради з телебачення і радіомовлення, а також телеканалу «1+1» із депутатським запитом щодо відеороликів із мером Києва Леонідом Черновецьким, повідомляє «Українська правда» із посиланням на прес-службу Блоку Юлії Тимошенко.
 
Як повідомляє прес-служба БЮТ, у роликах, що вийшли в ефірі «1+1», Черновецький разом зі своїми заступниками молиться в церкві, після чого на екрані з’являлося текстове привітання із Великоднем.
 
Як зауважує у зверненні Шевченко, цей ефірний продукт не був позначений у програмі телепередач. До того ж, він не був позначений жодними ефірними відбивками, на зразок комерційної, політичної та соціальної реклами.
 
«Враховуючи, що станом на сьогодні, Черновецький Леонід Михайлович є кандидатом на посаду київського міського голови, а його політична сила бере участь у дострокових виборах до Київської міської ради, прошу дати письмове роз’яснення щодо юридичного обґрунтування появи в ефірі телеканалу «1+1» такого відео продукту», - йдеться у зверненні.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY