ICTV переносить «Свободу слова» на 22.00

30 Квітня 2008
4876
30 Квітня 2008
15:44

ICTV переносить «Свободу слова» на 22.00

4876
ICTV переносить «Свободу слова» на 22.00
З 5 травня програма «Свобода слова» з Андрієм Куликовим на ICTV виходитиме о 22.00. Нагадаємо, з 18 лютого программа виходила щопонеділка о 23.00.
 
«Відтоді, як «Свобода слова» стала виходити щопонеділка о 23:00, ми отримували багато відгуків від шанувальників ток-шоу, – розповідає продюсер програми Михайло Павлов. – Вони дякують нам за перенесення програми з кінця тижня на початок і схвалюють наш новий творчий вектор – говорити про прогнози, випереджати події, відштовхуватися від значущих тем, а не від подій минулого тижня. Водночас багато телеглядачів, а особливо люди, що приїжджають в студію ток-шоу з усієї України, просили перенести програму на більш ранній час. Ми впевнені в затребуваності нашого проекту телеглядачами і ухвалили рішення піти всім назустріч».
 
Ведучий програми Андрій Куликов вважає 22.00 найкращим часом для виходу двогодинної дискусійної програми.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4876
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду