«Ялта-Фільм» знімає прокатний фільм за сценарієм «Кварталу 95» на гроші ICTV

26 Квітня 2008
19468
26 Квітня 2008
20:07

«Ялта-Фільм» знімає прокатний фільм за сценарієм «Кварталу 95» на гроші ICTV

19468
«Ялта-Фільм» знімає прокатний фільм за сценарієм «Кварталу 95» на гроші ICTV
Кінокомпанія «Ялта-Фільм» спільно із студією «Квартал 95» знімає художній фільм «День святого Валентина». Як повідомив на міжнародній конференції «Кінобізнес в Україні» виконавчий директор «Ялта-Фільму» Олег Малишевський, інвестором проекту виступив телеканал ICTV. Стрічка призначена для прокату і має з’явитись у кінотеатрах 11 лютого 2009 року.
 
За словами пана Малишевського, для його компанії, яка працює на українському ринку з 2004 року, це перший досвід співпраці такого роду з телеканалом. «Квартал 95» запропонував розглянути сценарій, і він нам сподобався, - розповів він. – Почали шукати інвестора і знайшли його в особі ICTV». Бюджет фільму становитиме майже 2 мільйони доларів США. На цей проект, як і на попередній прокатний фільм компанії - «Сафо» - покладаються великі сподівання: «Ялта-Фільм» сподівається зібрати у вітчизняному прокаті 3 мільйони доларів. За словами пана Малишевського, на сьогодні такі збори в Україні мали лише три стрічки: «Іронія долі-2» та 2 і 3 частини «Піратів Карибського моря». У Росії ж сподіваються заробити в прокаті10 мільйонів доларів.
 
Пан Малишевський наголосив, що сьогодні в Україні «людей, які хочуть вкласти гроші у кінобізнес, більше, ніж ви думаєте», однак усі вони «хочуть повернення коштів, тому чітко контролюють витрати».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19468
Читайте також
10.09.2010 14:30
Юрий Николов
, для «Детектор медіа»
31 289
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
gost
4709 дн. тому
Продам билеты на 95 квартал.г.Ялта 27 июня 2011г. Звоните 0677335149
Гражданин
5839 дн. тому
А еще в Москве спланировали отнять у поляков Львов. Готов отдать его поляком, а Селянин? Повернути нагарбоване? В нормальной стране жить не получится. Потому, что большинство тут таких, как ты.
Селянин
5841 дн. тому
Хами тут - Бла-Бла-Бла і Гражданін. Останньому скажу, що ми б продали не тільки квартиру, а й землю, якби ви її в нас не відібрали під час вашої спланованої в Москві колективізації. Яку (землю) ви тепер приватизували, наживаєтесь на ній і знімаєте за рахунок цього свої жлобські фільми зі своїми жлобськими кавеенщиками. Якби ви жили у нормальній країні, а не в Хохляндії, господарі давно знайшли б спосіб розтлумачити вам деякі прості речі. І повернути нагарбоване.
5842 дн. тому
Хам тут один - Русланчик
ВЛАД
5843 дн. тому
Скорее всего дерьмо в стиле "Самый лучший фильм"
КВНщик
5843 дн. тому
Не верю в хороший сценарий от "Квартала"
5843 дн. тому
Так вийшло, сценарій довелося прочитати - на жаль, дешева пошлятина!
Руслан
5843 дн. тому
ЧОМУ РОСІЙСЬКОМОВНІ ДОПИСУВАЧІ ВБІЛЬШОСТІ СВОЇЙ ІСТЕРИЧНО-НЕСТЕРПНІ І ХАМОВИТІ ??? МОЖЛИВО ЧЕРЕЗ СВОЮ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ
Гражданин
5844 дн. тому
Канал ICTV - канал частный. Как тратить свои деньги частная организация вправе решать сама. Не нравится - продай квартиру и сними чего-нибудь про Шухевича. Разбогатеешь, Патриот.
Бла-бла-бла
5844 дн. тому
Патриоту, и всем "патриотам":
Вместо того, чтобы мусолить эту тему:"загноблена мова, нещасна Україно, трахни мене, о Бандеро!" - сходи ка на {CENSORED}!!!!!!!!!!!!!!
Патріот
5845 дн. тому
І звісно фільми буде по-русски. За гроші українського телеканалу... Доколє????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду