detector.media
26.04.2008 20:07
«Ялта-Фільм» знімає прокатний фільм за сценарієм «Кварталу 95» на гроші ICTV
Кінокомпанія «Ялта-Фільм» спільно із студією «Квартал 95» знімає художній фільм «День святого Валентина». Як повідомив на міжнародній конференції «Кінобізнес в Україні» виконавчий директор «Ялта-Фільму» Олег Малишевський, інвестором проекту виступив телеканал ICTV. Стрічка призначена для прокату і має з’явитись у кінотеатрах 11 лютого 2009 року.
 
За словами пана Малишевського, для його компанії, яка працює на українському ринку з 2004 року, це перший досвід співпраці такого роду з телеканалом. «Квартал 95» запропонував розглянути сценарій, і він нам сподобався, - розповів він. – Почали шукати інвестора і знайшли його в особі ICTV». Бюджет фільму становитиме майже 2 мільйони доларів США. На цей проект, як і на попередній прокатний фільм компанії - «Сафо» - покладаються великі сподівання: «Ялта-Фільм» сподівається зібрати у вітчизняному прокаті 3 мільйони доларів. За словами пана Малишевського, на сьогодні такі збори в Україні мали лише три стрічки: «Іронія долі-2» та 2 і 3 частини «Піратів Карибського моря». У Росії ж сподіваються заробити в прокаті10 мільйонів доларів.
 
Пан Малишевський наголосив, що сьогодні в Україні «людей, які хочуть вкласти гроші у кінобізнес, більше, ніж ви думаєте», однак усі вони «хочуть повернення коштів, тому чітко контролюють витрати».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY