Денис Жарких знімає історичний телесеріал про Київ

23 Квітня 2008
8452
23 Квітня 2008
11:48

Денис Жарких знімає історичний телесеріал про Київ

8452
Денис Жарких знімає історичний телесеріал про Київ
Триває робота над проектом «Навіки ваш Київ. Хроніка одного міста», автором, режисером і продюсером якого є в.о. газети «Хрещатик» Денис Жарких. Заплановано 7 26-хвилинних серій. За словами пана Жарких, проект фінансується з бюджету ТРК «Київ».
 
Як повідомляє прес-служба умовного «Київського медіахолдингу»,  перша серія – «Під шелест каштанів» - уже практично готова; зараз знімають другу серію – «Елітне місто». Обидві серії розповідають про період, коли Україною керував Петро Шелест - 1960-ті роки. У першій серії йдеться про становлення Києва як мегаполіса, друга – ролі української еліти у зміщенні Хрущова. У третій серії – «Володимир стольнокиївський» - ітиметься про період, коли при владі в Україні перебував Володимир Щербицький.
 
Одним із режисерів фільму є Олена Сенкевич, оператори – Роман Єленський та Василь Хоменко. Команда фільму працює разом із колективом ТРК «Київ». Як повідомляє прес-служба, ідея зняти серіал про історію Києва належить раднику мера Києва Казбеку Бектурсунову. Стрічка транслюватиметься на телеканалі «Київ», а 24 квітня її презентують на «Кінофорумі Україна» в Українському домі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8452
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
харлік
5866 дн. тому
В ролі хана Батия Леонід Чернівецький...
Кукринікса
5867 дн. тому
Бридкий Дьоник під патронатом Козбека ліпить гидоту
Поділ
5867 дн. тому
Комуністичну рухлядь вирішили пропагувати за бюджетні гроші? На щось продуктивніше у наших москвофілів ідеї не визріли... :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду