Анна Герман: съезд без прессы позволит говорить откровенно

18 Квітня 2008
31785
18 Квітня 2008
12:47

Анна Герман: съезд без прессы позволит говорить откровенно

31785
Анна Герман: съезд без прессы позволит говорить откровенно
Участники съезда Партии регионов решили поговорить без камер на съезде, поскольку «перед камерами не все люди могут быть откровенными». Так народный депутат Украины от Партии регионов Анна Герман прокомментировала «ИнтерМедиа консалтинг» причины, почему съезд партии, намеченный на субботу, 19 апреля, пройдет в закрытом режиме.
 
«Мы решили все-таки поговорить без камер, поскольку это технический съезд и это просто перевыборы», - сказал А.Герман. «Мы хотим откровенного и искреннего разговора, а перед камерами не все люди могут быть откровенными», - добавила она, отметив, что когда есть камеры, люди больше думают о пиаре.
 
«Чего-то сенсационного на съезде не будет, мы никого не будем исключать, все будет по плану», - подчеркнула А.Герман.
 
Народный депутат также сообщила, что все материалы съезда можно будет сразу получить на сайте. «Вся информация будет обнародована», - пообещала Герман.
 
«Мы хотим побыть с глазу на глаз и поговорить серьезно, думаю, мы имеем на это право», - резюмировала она.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31785
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5852 дн. тому
ха-ха-ха...у профильной головы язык живет отдельно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду