Канал «Новини» вийде в ефір у січні-лютому 2009 року

16 Квітня 2008
17915
16 Квітня 2008
14:48

Канал «Новини» вийде в ефір у січні-лютому 2009 року

17915
Канал «Новини» вийде в ефір у січні-лютому 2009 року
Інформаційний супутниковий телеканал «Новини», що належить телеканалу «Україна», вийде в ефір у тестовому режимі у січні-лютому 2009 року, а з травня 2009-го розпочне повноцінне мовлення, повідомляє «Медіабізнес». Як повідомив виданню генеральний директор «України» Вальдемар Дзікі, від каналу «Новини» сподіваються виходу на самоокупність за 5-6 років (але не виключено, що й раніше), а топ-менеджмент буде затверджений протягом найближчого місяця. Розглядається можливість залучення спеціалістів з інших країн, але першими особами каналу стануть відомі українські журналісти. Персоналії будуть названі у травні 2008 року. Раніше повідомлялося, що керівником каналу «Новини» буде шеф-редактор інформаційної служби «України» Юрій Сугак.
 
На першому етапі канал «Новини» мовитиме у містах із населенням понад 500 тисяч. Цільова аудиторія каналу – «бізнес-орієнтовані люди». «Тому треба робити концентрований пакет інформації та показувати його, співвідносячи з ритмом життя цих людей, - сказав пан Дзікі. – Зараз ми проводимо фокус-групи і збираємо інформацію з ринку, щоб розуміти, як зробити це якнайкраще». В ефірній сітці каналу, крім випусків новин, будуть політичні та соціальні ток-шоу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17915
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rex
5855 дн. тому
оТОЖБО..дЗІКІ - Весільний генерал...
otar
5856 дн. тому
2 Kira - Це так хочеться Дзікому :) (хоча, звичайно, правильно хочеться) Але, крім Дзікого, є ще інші центри впливу.
Kira
5856 дн. тому
Сугак як раз не буде
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду