Серед адвокатів «великих українців» будуть Кравчук, Табачник, Віктюк і Корчинський

10 Квітня 2008
24805
10 Квітня 2008
10:37

Серед адвокатів «великих українців» будуть Кравчук, Табачник, Віктюк і Корчинський

24805
Серед адвокатів «великих українців» будуть Кравчук, Табачник, Віктюк і Корчинський
Восьмеро із десяти «адвокатів» - осіб, що в ролі ведучих документальних фільмів захищатимуть певних кандидатів, що ввійшли до першої десятки проекту «Великі українці» - названі. Як повідомляє прес-служба каналу «Інтер», ними стали народний депутат Святослав Вакарчук, російський театральний режисер Роман Віктюк, шеф-редактор «Великих українців» Вахтанг Кіпіані, письменник і громадський діяч Віталій Коротич, голова партії «Братство» Дмитро Корчинський, Президент України (1991-1994) Леонід Кравчук, актор Богдан Ступка та народний депутат Дмитро Табачник.
 
Перша десятка «великих» в алфавітному порядку буде оголошена 11 квітня під час шоу на каналі «Інтер», яке стартує о 21.30. Тоді ж стануть відомими ще двоє «адвокатів». Фінальний етап голосування триватиме протягом місяця; в ефір «Інтера» вийде 10 документальних фільмів, присвячених «великим» із першої десятки.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24805
Читайте також
16.04.2008 14:27
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
6 511
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
царь Дадонъ
5876 дн. тому
Пока украинцы (особенно озабоченных укр. государственностью касается) будут терпеть хотябы упоминание фамилии "Кравчук", они будут вечно в дерьме. Человек развалил две страны и три партии, и после стольких лет издевательств заявляет шо "Украйина нэ спроможна". Причём неспроможна всего, начиная с суверенитета и собственной армии, заканчивая экономикой и элементарным самоуважением и достоинством. Как можно этого человека куда-то приглашать, давать ему слово? Какое конченное украинское общество, только баба Параска понимает что это за чмо, Кравчук.
2Олег
5876 дн. тому
А ти яке відношення маєшь до українців? Ти ж {CENSORED}!
Олег
5876 дн. тому
Доки нас українців будуть мати за бидло??? Яке відношення {CENSORED} Табачник має до українців?
5876 дн. тому
ТАбачник - зайвий. Він злодій. обкрадав під прикриттям музеї.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду