10 квітня у «Дуелі» на каналі «Україна» – Олена Бондаренко проти Ігоря Куруса

9 Квітня 2008
7020
9 Квітня 2008
18:19

10 квітня у «Дуелі» на каналі «Україна» – Олена Бондаренко проти Ігоря Куруса

7020
10 квітня у «Дуелі» на каналі «Україна» – Олена Бондаренко проти Ігоря Куруса
Учасниками програми «Дуель» на телеканалі «Україна» 10 квітня будуть народний депутат України Олена Бондаренко (фракція Партії регіонів) та перший заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Ігор Курус.
 
Як повідомила пані Бондаренко, її запросили на програму, повідомивши, що Ігор Курус кинув їй виклик, проте наступного дня вона отримала прохання сформулювати свій виклик Ігореві Курусу.
 

«Я залишаю за собою право сказати у прямому ефірі, що ініціатором суперечки є він, але він просто злякався, – сказала «ТК» Олена Бондаренко. – Але зазвичай нападають на того, хто винен, або на того, хто робить помилки. Тому роль нападника для мене звичніша». Як повідомив «ТК» ведучий програми Сергій Рахманін «ролі учасників програми не були змінені», а Олені Бондаренко просто некоректно або неточно передали запрошення: «З самого початку планувалося, що виклик кидатиме саме вона, тому що, по-перше, я не дуже собі уявляю, як чоловік кидає виклик жінці, а по-друге – судячи з висловлювань пані Бондаренко, у неї набагато більше питань до Куруса, ніж у Куруса до неї. Мені здається, що більш доречно було б, якби вона була формальним ініціатором розмови. Хоча насправді це суто технічний бік, хто кому кидає виклик – непринципово, якщо є що сказати, то це можна сказати у будь-якому форматі і будь-якому статусі». За його словами, якщо у програмі є конфлікт, то кому зручніше кидати виклик – вирішується шляхом опитування, оскільки політики на сьогодні не надто охоче кидають виклик, їм зазвичай набагато простіше відповідати на звинувачення.

Читачам «ТК» також варто знати, що серед суддів дуелі для участі в програмі запрошено шеф-редакторку нашого видання Наталію Лигачову.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7020
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vm
5860 дн. тому
Ну он и {CENSORED} этот Курус. В каком инкубаторе их выращивают?
царь Дадонъ
5861 дн. тому
Лена, убейте этого лукавого {CENSORED} медиапрогресса.
boss
5861 дн. тому
У цій "дуелі" навіть Пушкін ,якби був біло-блакитним, легко вбив би Дантеса , а може й двічі :-((
убийца эфира
5862 дн. тому
грязи завтра выльется уйма.... просто мечта для сплетников
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду