Гендиректор «7+7 медіа» Оксана Северчук стверджує, що видавництво не має заборгованостей перед працівниками

3 Квітня 2008
12159
3 Квітня 2008
14:01

Гендиректор «7+7 медіа» Оксана Северчук стверджує, що видавництво не має заборгованостей перед працівниками

12159
Гендиректор «7+7 медіа» Оксана Северчук стверджує, що видавництво не має заборгованостей перед працівниками
2 квітня колишні та теперішні співробітники видавництва «7+7 медіа», про кризову ситуацію в якому «ТК» уже повідомляла, провели зустріч із генеральним директором видавництва Оксаною Северчук. Близько двох десятків осіб вимагали відповіді, коли їм будуть виплачені гроші, які заборгувало видавництво.
 
За словами співробітників видавництва, керівництво обіцяло погасити заборгованості за січень і лютий 2008 року до 31 березня. Таке рішення було прийняте на останніх зборах засновників, проте дотепер деякі співробітники не отримали повної суми навіть за січень.
 
На запитання присутніх на зустрічі Оксана Северчук наголосила, що з усіма співробітниками, – як тими, хто працює, так і тими, хто звільнився, – відбувається розрахунок, і віддано буде 100% коштів. Однак поки що не вдається вкластись у запланований термін, оскільки у компанії немає гарантованих щотижневих фінансових надходжень. За словами гендиректора, виплати проводяться щодня, але конкретний графік виплат скласти неможливо. У першу чергу заборгованості планують погасити перед тими, хто зараз працює у видавництві, а вже потім перед тими, хто звільнився.
 
Оксана Северчук наголосила, що сама не отримує зарплатню вже півроку, але сподівається, що спільними зусиллями з колективом їй вдасться вирішити фінансові проблеми та допомогти компанії підвестися на ноги. Вона зазначила, що зараз компанія набирає нових співробітників.
 
Колишнього керівника журналу «7+7я» Ольгу Безсонову цікавили виплати зарплатні з грудня 2007-го по березень 2008 року її колективу, який, як уже писала «ТК», звільнився майже всім складом у березні. Пані Северчук відповіла, що вона, як генеральний директор, виконує всі зобов’язання і порадила звернутися до видавця (громадянина Німеччини Бориса Фельдмана. – «ТК»), який, за попередньою інформацією, має відвідати Київ 15 квітня. Саме на цю дату голова Київської незалежної медіа-профспілки Михайлина Скорик запропонувала призначити продовження переговорів щодо виплати заробітної платні.
 
Співробітники, не маючи впевненості у тому, що вони отримають увесь розрахунок, запропонували віддати їм заборгованість технікою компанії; відповідь була негативна, адже техніка перебуває на балансі компанії.
 
Однак після зборів, коли «ТК» звернулася до пані Северчук по офіційний коментар, вона спростувала будь-яку інформацію про заборгованість та затримку зарплатні колишнім і теперішнім співробітникам. Вона зазначила, що гроші співробітникам «7+7 медіа» виплачуються регулярно й систематично, а труднощі, які переживала компанія, були пов’язані з переїздом. Коли ж кореспондент «ТК» запитала, про які заборгованості йшлося щойно на зустрічі з працівниками, пані Северчук відповіла, що говорила про гроші, які вона позичала у декого з працівників. На жаль, «ТК» не вдалося узгодити пряму мову з пані Северчук, хоча про це було домовлено 2 квітня, тому зміст її коментарів подається у переказі.
 
«Детектор медіа»   
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12159
Читайте також
07.03.2008 16:46
Наталія Данькова
26 494
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ярослав
5863 дн. тому
В топку данную компанию!
Василько
5870 дн. тому
Коли ж то нещасна пані Северчук жила на "зарплату"? Що вона всіх за йолопів тримає? І коли то вона віддавала борги? Жодного разу не було. Особливо, коли звільнився. Дуже здивуюся, якщо тепер хоч копійчину заплатить... Шаровичка відома. Мені пропонували туди йти, але я відмовився, коли дізнався прізвище гендиректора. Шкода лише людей, які мають халепу через неї :-(
Григорий..
5871 дн. тому
2Мда. Может мы о разных компаниях говорим? Потому что в 7+7, который в КИеве и в котором работает Северчук Оксана именно так и говорят. Да и не холдинг это....
5871 дн. тому
что за дилетантские объяснения.... трудности связанные с переездом... конкретный график составить невозможно... сама не получаю зарплату... детский сад они бизнесом занимаются или чем?
Jojo
5871 дн. тому
Мда, сами-то не врите, а?
мда
5871 дн. тому
у меня в этом холдинге работает знакомая, поэтому могу сказать, что не хорошо так беспардонно врать "спростувала будь-яку інформацію про заборгованість та затримку зарплатні колишнім і теперішнім співробітникам"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду