Перший канал запускає просвітницький проект «Між Нами...»

1 Квітня 2008
26094
1 Квітня 2008
11:11

Перший канал запускає просвітницький проект «Між Нами...»

26094
Перший канал запускає просвітницький проект «Між Нами...»

З 5 квітня на Першому Національному стартує новий проект власного виробництва «Між Нами…». Як повідомляє прес-служба каналу, програма виходитиме щосуботи о 10:55 і буде присвячена традиціям і ментальності національних меншин, які мешкають в Україні.

 

Керівник програми – заслужений працівник культури Христина Стебельська. Кореспонденти - Юлія Гончарова, Леся Боднар і Жанна Озірна. Режисери - Анастасія Морозова, Максим Шлапак, Антоніна Чорнооченко, Ігор Каніщев. Редактор - Віра Бояренко.

 

Перший випуск проекту «Між Нами...» вийде на Першому каналі 5 квітня, о 10:50.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26094
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
цензон
5333 дн. тому
Нормальна ведуча. Цікавий проект. Хтось тут згадав про стиль. Стиль ведучої заслуговує на повагу. Так працюють колеги з досвідом на європейських телеканалах. Христина Стебельська не моделька, тому їй нічого "випендрюватися" створюючи враження "своей в доску". Хіба потрібен "оживляш" і неформалка у соціальних проектах? Дивіться інші програми, наприклад, "про это", де все це валом є щодня у жовтобульварному варіанті. Національному ефіру потрібні мудрі та серйозні постаті, симпатичні у кадрі. Стебельська якраз така.
5763 дн. тому
Слухайте. Мені здається що поки на нашому телебаченні залишаються люди типу Стебельської - доти від національного каналу буде нести радянщиною. ідея непогана. втілення..хоча не без критики але... а от стиль ведучої,її поведінка та манери це мінімум 70-ті. чи потрібна вона там взагалі? міняйте формати. де молодь? сміливіше!
Г.Д.
5874 дн. тому
Сподобалася програма про вірмен. Група знайшла гарні "мотузочки", які пов"язують одне з іншим.Якщо у домі живе дух родини, то сини виростуть і дорожитимуть мовою, фото предків , поважають маму, відповідно - своїх дружин. Нераз я була у відрядженні у Львові і не знала, що вулиця біля собору -це вірменський квартал. Я ЗА таку телепросвіту !
Саулюс
5875 дн. тому
После выпуска о армянах. Чем больше будет таких программ, тем чаще люди будут ездить в свои города и сёла, чтобы узнать свою родословную. Удача в том, что выбрали жизненный ракурс, а не депутата или чиновника. Желаю проэкту преданного зрителя.
Роман Ярмусь
5875 дн. тому
Дивилися програму циклу про вірмен України. Дуже цікаві герої, долі і подано на одному подиху. Паралелі знайдені дуже влучно - про Анну, дружину Володимира , Вірменський собор у Львові. Сім"я вірмен у Києві дуже характерний приклад освідченості і працелюбності вірмен. Легенду про лаваш я почув вперше. Подано з душею. Дякуємо за суботній фільм на Першому національному.
колега
5877 дн. тому
Рада за Христину! Нарешті вона вибралась із вимушеного безробіття. Не все ж дамі у капелюсі з гніздом зозулі ефір собою заповнювати!
СNN.ukraine
5879 дн. тому
Відстежували сьогодні: один посадовець хоче "набити морду" другому високопосадовцю за " розпалення міжнаціональної ворожнечі". Причина - вимога останнього аби викладання у вузах України велося державною мовою... Люди інших національностей, розселені по всій Україні , цю проблему вирішили вже давно... мирно і спокійно. А державники ще на барикадах.
народне Бі-Бі-Сі
5879 дн. тому
Із власних джерел знаю, що перший випуск циклу присвячено вірменам Києва та Львова. Кожна наступна подача - грузини , литовці, корейці... і т .д. Понад 130 етносів ! Є над чим працювати.
Романов
5879 дн. тому
Мой друг осетин. Его дед подарил роду 6 сыновей и всех воспитал в духе прличия по отношению к соседям и гостям. Двое сыновей живут в Украине. И когда мы вспоминаем о родителях или поднимаем тост за здоровье предков Аслан всегда вспоминает своего деда. После 30 лет я понял, как важно сохранить голос предков.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду