Телекомпанію «Львів-ТБ» хочуть включити до складу каналу «Захід»

31 Березня 2008
15216
31 Березня 2008
15:53

Телекомпанію «Львів-ТБ» хочуть включити до складу каналу «Захід»

15216
Телекомпанію «Львів-ТБ» хочуть включити до складу каналу «Захід»
Президія Львівської обласної ради ухвалила рішення про розгляд питання щодо можливого включення комунального телеканалу «Львів-ТБ» до складу об’єднаного західноукраїнського телеканалу «Захід». Про це повідомляє ІА PressTime.
 
Як пояснив гендиректор «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький, хоча у статуті комунального телеканалу записано, що він може створювати нові мережі мовлення, однак на цю діяльність йому потрібен дозвіл.  Він розповів, що йдеться про створення нової цифрової мережі, мовлення вестиметься через супутник.  Раніше повідомлялось, що до об’єднання увійдуть 8 західноукраїнських телеканалів.
 
Голова комісії з питань культури, духовного відродження, засобів масової інформації та туризму Марія Христинич у коментарі агентству пояснила, що прийшов інвестор, який пропонує об’єднати комунальні підприємства «Галичина» (Івано-Франківська область), «Львів-ТБ» та інші. За інформацією «Детектор медіа», йдеться про Миколу Білоуса. Докладніше про проект «Захід» читайте на «ТК» за кілька днів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15216
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Leopolis
5854 дн. тому
Як не тепер, то в четвер, але такий канал МУСИТЬ бути створений!
:(
5877 дн. тому
ще одна приречена на смерть ідея. За необліковані гроші обласного бюджету і за "кругової поруки" депутатів-однопартійців, які свого не здають, можна робити "Львів-ТБ". Але спонсор рано чи пізно захоче чіткого звіту, на відміну від тієї ж Львівської облради. Якщо цей спонсор, звичайно, є - бо наразі ініціатори конкретно говорять лише про фінансові вливання з місцевих бюджетів, безкоштовне виділення з комунальної власності приміщення , але тільки не про те , що за таємнича особа і скільки готова вкласти у проект. І , головне, з якою віддачею.
Руслана
5877 дн. тому
Любі друзі! З Хвойницьким я працювала кілька років ще під час його головування телекомпанією "МІСТ". Гамнистий директор, роздерибанив всю студію і довів її до банкрутства, до того ж лапав всіх співробітниць за зади. От буде прогресивний канал!
Експерт
5877 дн. тому
Схоже на те, що "влоя" продовжує наступ на захід - вже скупила більшість кабельних операторів у Львові, тепер ще й хочуть взяти до своїх рук комунальні медіа. Але проблема у тому, що "Львів-ТБ" немає власного каналу мовлення, а лише 4 год мовлення на добу - у будні з 6.00 до 8.00 та з 14.00 до 16.00, а у вихідні - з 6.00 до 8.00 та з 0.00 до 2.00, тобто далеко не у прайм-час, на 12 каналі, що належить Львівській ОДТРК (16 год. мовлення на добу). тому є великі сумніви у тому, що у Львові щось з цього вийде, тим паче, що більшість ефірного часуйде на висвітлення Львівської облради та виступи депутатів. Аналогові частоти, на які раніше претендувало "Львів-ТБ", так і не були до кінця прораховані, а тому збудована мережа обласного мовлення для "Львів-ТБ" не може функціонувати.
Саша
5878 дн. тому
Якби він був ще й аполітичний, було би взагалі чудово!
Олег
5878 дн. тому
Може з'явиться хоч один, дійсно український-україномовний телеканал.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду